Descobrix l'ampli assortiment que tenim de fruita seca i fruita deshidratada

Cuida't amb la nostra fruita seca i fruita deshidratada

10 de gener de 2023

Tant la fruita seca com la fruita deshidratada contribuïxen a una alimentació saludable, i t'aporta molts beneficis. En Mercadona en trobaràs una àmplia varietat.

A més, les dos són delicioses i oferixen diverses possibilitats de consum: a casa, en els desdejunis, berenars o per a picar entre hores; i fins i tot en el treball, ja que són molt fàcils de transportar.

Vols conéixer tot el nostre assortiment per a incloure'l en la teua cistella equilibrada?

Fruita seca

La fruita seca és bàsica per a una dieta equilibrada, una poderosa font d'energia i greixos saludables. A més, són aliments antioxidants i contribuïxen a cuidar la pell i els cabells.

Són aperitius molt populars, que també es poden incloure en les receptes més variades. Quines t'agraden més, com t'agrada menjar-les?

Anous (amb corfa i sense), còctel natural i ametles sense pell

Frutos secos de Mercadona: Nueces, cocktail natural y almendras sin piel

 • Anous sense corfa: les anous tenen moltes virtuts, entre altres, que aporten Omega-3. Pots prendre-les soles, per a esmorzar o berenar, per a picar entre hores, en ensalades… Paquet de 200 g.
 • Anous amb corfa: si preferixes pelar tu mateix este aliment saludable, ric en Omega-3, esta és la teua opció. Paquet de 600 g.
 • Còctel natural de fruita seca: anous, ametles i avellanes. Les avellanes i les ametles, igual que les anous, són riques en vitamines i minerals i tenen un contingut alt en greixos saludables. Paquet de 200 g.
 • Ametles sense pell: incloure ametles en la teua dieta et donarà l'aportació indispensable de fòsfor amb molts beneficis per al teu organisme. Paquet de 200 g.

Pistatxos i anacards

Frutos secos de Mercadona: pistachos y anacardos

 • Pistatxos pelats: el pistatxo destaca pel seu equilibri nutricional i perquè és ric en minerals i vitamines, per la qual cosa constituïx un aperitiu molt saludable. Paquet de 100 g.
 • Pistatxos torrats amb sal: pistatxos amb corfa, font de ferro, sense gluten. Pots prendre pistatxos com a snack, en el desdejuni, en diferents receptes, en l'oficina… Paquet de 250 g.
 • Anacards: una altra fruita seca rica en fòsfor que no pot faltar en la teua alimentació. Paquet de 200 g.

Cacauets

Frutos secos de Mercadona: cacahuetes

 • Cacauets amb corfa torrats 0 % Sal afegida: una de les propietats del cacauet és l'alt contingut en greixos saludables, un aliment ideal per a esportistes. Font de fòsfor, sense gluten. Paquet de 100 g.
 • Cacauets pelats i torrats 0 % Sal afegida: una altra propietat del cacauet és el seu contingut en antioxidants beneficiosos per a combatre el colesterol. Sense gluten. Paquet de 200 g.
 • Cacauets amb pell fregits i salats: el cacauet també destaca per la seua aportació de vitamina E, vitamina B3 i àcid fòlic. Sense gluten. Paquet de 250 g.

Fruita deshidratada

La fruita deshidratada t'ajuda a completar o reforçar el consum de fruita, aprofitant l'alt contingut en minerals, vitamines i fibra. És perfecta per a prendre en el desdejuni, en ensalades o per a picar entre hores. Com la preferixes?

Panses, nabius, orellanes, prunes i dàtils

Fruta deshidratada de Mercadona

 • Panses sultanes: panses sultanes sense llavors. Riques en fibra ideal per al manteniment muscular. Paquet de 250 g.
 • Nabius: tenen una quantitat elevada d'antioxidants que ajuden la salut cardíaca i a controlar el colesterol, entre altres propietats saludables. Font de fibra. Paquet de 200 g.
 • Orellanes d'albercoc: Gràcies a l'alt contingut en fibra que tenen, milloren la funció intestinal. També aporten una gran quantitat d'hidrats de carboni, per la qual cosa resulten una bona font d'energia. Paquet de 200 g.
 • Prunes: dessecades sense pinyol. Font de fibra, l'aliat perfecte per a millorar la funció intestinal. Paquet de 250 g.
 • Dàtils: dessecats sense pinyol. Un aliment energètic i molt nutritiu, ric en fibra, un snack ideal per a esportistes i a qui li agrada cuidar-se. Paquet de 350 g.

Mango, poma i pinya

Fruta deshidratada de Mercadona: mango, manzana y piña deshidratada

 • Mango: deshidratat sense sucres afegits. Destaca per l'alta concentració de vitamines A, B i C i minerals com el calci, potassi, fòsfor i magnesi. Paquet de 60 g.
 • Poma: poma 100 % natural. Aprofita les seues propietats antioxidants i la riquesa en vitamines C i E. Alt contingut en fibra, sense sucres afegits. Paquet de 20 g.
 • Pinya: pinya deshidratada 100 % natural, amb propietats diürètiques i antiinflamatòries. Paquet de 50 g.

Altres recomanacions

Si busques una recepta perfecta per als desdejunis i berenars, que inclou dàtils i pistatxos, et suggerim este Plum-cake de moniato i pistatxos.

Has tastat les Coquetes de dacsa? És un snack boníssim per a esmorzar, berenar, per a picar entre hores o combinar-lo amb altres ingredients.

Aprén a preparar 4 delicioses receptes amb Cacauet en pols, un producte molt valorat per esportistes i amants de la cuina.