Et suggerim 5 receptes amb cintes de béicon, delicioses i molt fàcils de preparar.

5 receptes amb cintes de béicon, tasta la millora de qualitat!

29 de juny de 2022

Saps que amb les nostres cintes de béicon pots elaborar una gran varietat de plats? És un dels productes que sempre ve bé tindre a mà perquè salven qualsevol recepta i li aporten sabor i caràcter.

Són ideals per a l'elaboració de pizzes, pasta amb salsa carbonara, ensalades variades, remenats i una infinitat de preparacions. Amb què t'agrada combinar-les a tu?

Estan elaborades amb cansalada entreverada de porc cuita i fumada tallada en tires.

Millores de qualitat

Atenent els suggeriments dels nostres clients, el producte presenta més qualitat, ja que:

  • Hem millorat el procés d'elaboració per a garantir que les cintes de béicon són més uniformes i senceres, eliminant borumballes.
  • A més, es tracta d'un producte sotmés a testatges periòdics per a mantindre'n la qualitat.

A continuació, et deixem 5 suggeriments de cuina amb este producte, senzills i molt saborosos.

Pas a pas per a elaborar les nostres receptes amb cintes de béicon

Quiche de béicon i porro

Quiche de bacon y puerro, cintas bacon Mercadona

1. Prepara 1 massa trencada amb el paper de cocció en un motle adequat. Punxa l'interior amb una forqueta i fica-ho al forn 10 minuts a 200 °C.

2. Salta 125 g de cintes de béicon en una paella.

3. Afig 1 porro trossejat a tires.

4. Mescla en un recipient 3 ous batuts, 300 ml de nata, 100 g de formatge brie, la sal, el pebre negre i la nou moscada.

5. Afig el béicon i el porro a la mescla.

6. Disposa la mescla sobre la massa i enforna a 200 °C uns 25 minuts.

Creïlles farcides de béicon i nata

Patatas rellenas de bacon y nata con cintas de bacon de Mercadona

1. Neteja 2 creïlles i eixuga-les. Punxa-les dos o tres vegades amb una forqueta, unta-les en oli d'oliva i salpebra.

2. Enforna a 180 °C durant una hora i mitja.

3. Mescla la nata per a cuinar amb sal, pebre i el suc d'una llima. Remou i reserva durant 1 h al frigorífic.

4. Retira les creïlles del forn i reserva.

5. Talla en creu quan encara estiguen calentes i obri l'interior comprimint pels extrems. Remou l'interior amb una forqueta amb un pessic de formatge emmental ratllat perquè fonga a l'interior de la creïlla.

6. Farcix amb la salsa de nata i les cintes de béicon torrat i corona amb cebollí picat.

Ensalada d'espinacs, béicon i figues seques

Ensalada de espinacas, bacon e higos secos con cintas de bacon de Mercadona

1. Salta les cintes de béicon sense oli.

2. Renta els espinacs i posa'ls en un bol.

3. Afig les tomaques cherry partides per la meitat, les figues seques tallades en 4 parts i les anous trossejades.

4. Escorre el béicon cruixent, afig a l'ensalada i acaba amb la vinagreta (3 parts d'oli, 1 de vinagre i 1 culleradeta de mel).

Bruschetta de béicon i cherrys rostides

1. En una font apta per a forn, col·loca 100 g de tomaques cherry assaonades amb sal en escates, pebre negre, oli d'oliva i un rajolí de vinagre balsàmic. Enforna 15 minuts a 180 °C.

2. Aprofitant que el forn està encés, torra 2 llesques de pa. Retira quan estiga cruixent i daurat.

3. Frega 1 gra d'all en les llesques de pa. Afig unes rodanxes de mozzarella de búfala esmicolada i les tomaques rostides.

4. Corona amb unes quantes cintes de béicon torrat prèviament en la paella.

Espaguetis carbonara (ingredients per a 2 persones)

Spaghetti carbonara con cintas de bacon de Mercadona

1. Cou 200 g d'espaguetis en aigua salada 2 minuts menys del que indica el fabricant.

2. Posa a cuinar en una paella 125 g de cintes de béicon fins que quede ben daurat.

3. En un bol, bat 2 ous amb 75 g de formatge parmesà ratllat i una bona quantitat de pebre negre acabat de moldre fins que mescle tot bé.

4. Quan el béicon estiga ben daurat i cruixent, separa'n una cullerada sopera. Afig la pasta a la paella amb un casset de l'aigua de cocció i remou amb energia. Que la pasta vaja acabant de coure i al mateix temps generant una crema amb l'aigua. Afig més aigua de cocció si cal.

5. Quan la pasta estiga al gust, apaga el foc i afig la mescla d'ou i formatge. Mescla amb energia fins que es forme una salsa densa, sense que l'ou qualle del tot per la calor.

6. Rectifica de sal i pebre al gust, afig el béicon cruixent reservat i empolvora amb un poc de formatge ratllat.

Altres recomanacions

Si t'agrada afegir salses als teus plats, et suggerim les nostres Salses Ranxera, Grill rústica i Piri-piri, quina t'agrada més?