Saps que amb les nostres cintes de béicon pots elaborar una gran varietat de plats? És un dels productes que sempre ve bé tindre a mà perquè salven qualsevol recepta i li aporten sabor i caràcter.
Són ideals per a l'elaboració de pizzes, pasta amb salsa carbonara, ensalades variades, remenats i una infinitat de preparacions. Amb què t'agrada combinar-les a tu?
Estan elaborades amb cansalada entreverada de porc cuita i fumada tallada en tires.
Millores de qualitat
Atenent els suggeriments dels nostres clients, el producte presenta més qualitat, ja que:
- Hem millorat el procés d'elaboració per a garantir que les cintes de béicon són més uniformes i senceres, eliminant borumballes.
- A més, es tracta d'un producte sotmés a testatges periòdics per a mantindre'n la qualitat.
A continuació, et deixem 5 suggeriments de cuina amb este producte, senzills i molt saborosos.
Pas a pas per a elaborar les nostres receptes amb cintes de béicon
Quiche de béicon i porro
1. Prepara 1 massa trencada amb el paper de cocció en un motle adequat. Punxa l'interior amb una forqueta i fica-ho al forn 10 minuts a 200 °C.
2. Salta 125 g de cintes de béicon en una paella.
3. Afig 1 porro trossejat a tires.
4. Mescla en un recipient 3 ous batuts, 300 ml de nata, 100 g de formatge brie, la sal, el pebre negre i la nou moscada.
5. Afig el béicon i el porro a la mescla.
6. Disposa la mescla sobre la massa i enforna a 200 °C uns 25 minuts.
Creïlles farcides de béicon i nata
1. Neteja 2 creïlles i eixuga-les. Punxa-les dos o tres vegades amb una forqueta, unta-les en oli d'oliva i salpebra.
2. Enforna a 180 °C durant una hora i mitja.
3. Mescla la nata per a cuinar amb sal, pebre i el suc d'una llima. Remou i reserva durant 1 h al frigorífic.
4. Retira les creïlles del forn i reserva.
5. Talla en creu quan encara estiguen calentes i obri l'interior comprimint pels extrems. Remou l'interior amb una forqueta amb un pessic de formatge emmental ratllat perquè fonga a l'interior de la creïlla.
6. Farcix amb la salsa de nata i les cintes de béicon torrat i corona amb cebollí picat.
Ensalada d'espinacs, béicon i figues seques
1. Salta les cintes de béicon sense oli.
2. Renta els espinacs i posa'ls en un bol.
3. Afig les tomaques cherry partides per la meitat, les figues seques tallades en 4 parts i les anous trossejades.
4. Escorre el béicon cruixent, afig a l'ensalada i acaba amb la vinagreta (3 parts d'oli, 1 de vinagre i 1 culleradeta de mel).
Bruschetta de béicon i cherrys rostides
1. En una font apta per a forn, col·loca 100 g de tomaques cherry assaonades amb sal en escates, pebre negre, oli d'oliva i un rajolí de vinagre balsàmic. Enforna 15 minuts a 180 °C.
2. Aprofitant que el forn està encés, torra 2 llesques de pa. Retira quan estiga cruixent i daurat.
3. Frega 1 gra d'all en les llesques de pa. Afig unes rodanxes de mozzarella de búfala esmicolada i les tomaques rostides.
4. Corona amb unes quantes cintes de béicon torrat prèviament en la paella.
Espaguetis carbonara (ingredients per a 2 persones)
1. Cou 200 g d'espaguetis en aigua salada 2 minuts menys del que indica el fabricant.
2. Posa a cuinar en una paella 125 g de cintes de béicon fins que quede ben daurat.
3. En un bol, bat 2 ous amb 75 g de formatge parmesà ratllat i una bona quantitat de pebre negre acabat de moldre fins que mescle tot bé.
4. Quan el béicon estiga ben daurat i cruixent, separa'n una cullerada sopera. Afig la pasta a la paella amb un casset de l'aigua de cocció i remou amb energia. Que la pasta vaja acabant de coure i al mateix temps generant una crema amb l'aigua. Afig més aigua de cocció si cal.
5. Quan la pasta estiga al gust, apaga el foc i afig la mescla d'ou i formatge. Mescla amb energia fins que es forme una salsa densa, sense que l'ou qualle del tot per la calor.
6. Rectifica de sal i pebre al gust, afig el béicon cruixent reservat i empolvora amb un poc de formatge ratllat.
Altres recomanacions
Si t'agrada afegir salses als teus plats, et suggerim les nostres Salses Ranxera, Grill rústica i Piri-piri, quina t'agrada més?