4 idees per a consumir les teues tortilles de blat de manera diferent.

4 trucs per a unes tortilles de blat diferents

18 de maig de 2023

Com prepares les tortilles de blat? Ideal per a un dinar o sopar informal, este producte tan senzill és molt més versàtil del que pareix.

A continuació, et donem 4 idees originals que t'obriran altres possibilitats més enllà de la típica preparació en forma de fajita o burrito. Presentacions i elaboracions diferents amb les quals sorprendràs els teus convidats.

Et suggerim també els ingredients per al farciment en cada cas, encara que sempre pots decidir-lo al teu gust. Vols conéixer estes 4 receptes diferents amb tortilles de blat? Allà van!

Cons per a farcir

Dona'ls una forma atractiva, senzilla i molt fàcil de farcir a les teues tortilles de blat. N'hi ha prou amb tallar-la des del centre fins a un extrem i enrotllar-la com un con.

4 trucos para unas tortillas de trigo diferentes.

Ingredients per a 2 persones

  • 4 tortilles.
  • 1 alvocat.
  • 1 llima dolça.
  • 100 g de salmó fumat.
  • Cebollí.

4 trucos para unas tortillas de trigo diferentes.

Preparació

1. Disposa la tortilla sobre una taula, talla-la des del centre fins a un extrem i enrotlla-la en forma de con. Fixa les capes amb un furgadents. Repetix el procés amb totes les tortilles.

2. Col·loca els cons cap per avall en una safata i enforna a 180 °C durant 10 minuts fins a daurar-los lleugerament.

3. Pela l'alvocat i pica'l amb una forqueta fins a formar una crema. Sala i mescla amb el suc de llima dolça.

4. Ompli amb la crema d'alvocat, els daus de salmó fumat i empolvora amb el cebollí picat.

Natxos per a sucar

Convertix les tortilles de blat en uns saborosos natxos preparats per a sucar. Seguix el pas a pas.

4 trucos para unas tortillas de trigo diferentes.

Ingredients per a 2 persones

4 trucos para unas tortillas de trigo diferentes.

Preparació

1. Apila 2 o 3 tortilles i talla-les en forma de triangles (o una altra forma divertida que se t'ocórrega).

2. Col·loca-les en una safata de forn amb paper vegetal i pinta-les amb oli d'oliva.

3. Posa-ho al forn durant 6 minuts a 180 °C.

4. Acompanya-ho amb el nostre guacamole o el que tu preferisques.

Barquetes per a disfrutar

Una altra elaboració original per a omplir amb els teus sabors favorits i amb absoluta comoditat. Només necessites uns bols de vidre aptes per a forn per a aconseguir la forma desitjada. És molt fàcil!

4 trucos para unas tortillas de trigo diferentes.

Ingredients per a 4 persones

  • 150 g mescla de brots tendres.
  • 4 tortilles.
  • 1 llanda de dacsa.
  • 8 tomaques cherry.
  • 1 carlota.
  • 2 cogombrets.
  • 8 làmines de ventresca.

4 trucos para unas tortillas de trigo diferentes.

Preparació

1. Col·loca les tortilles en un recipient apte per a forn perquè adopte la forma de cistella o barqueta.

2. Enforna a 180 °C durant 10 minuts.

3. Deixa temperar les cistelles i ompli amb abundant mescla de brots.

4. Corona l'ensalada amb dacsa, tomaques cherry, carlota ratllada, cogombrets en rodanxes i 2 làmines de ventresca.

5. Assaona i amanix al gust abans de consumir.

Tacos cruixents

Per a aconseguir uns tacos ben cruixents, et proposem utilitzar les nostres tortilles de blat mini. Col·loca-les cap per avall en la reixeta del forn. T'ho expliquem a continuació.

4 trucos para unas tortillas de trigo diferentes.

Ingredients per a 4 persones

  • 500 g de galta de porc.
  • 1 ceba dolça.
  • 2 carlotes.
  • 1 porro.
  • 5 g de gingebre.
  • 1 culleradeta per a postres de comí en pols.
  • 3 alls.
  • 1 caiena sencera.
  • 1 llima dolça.
  • 2 tomaques cherry.
  • 250 ml de vi negre.
  • 250 ml d'aigua.
  • 2 cullerades soperes de fesols rojos.
  • 4 tortilles mini.
  • 4 tomaques cherry.
  • 1 ravenet.
  • Formatge mozzarella ratllat.
  • Coriandre.
  • Llima dolça

4 trucos para unas tortillas de trigo diferentes.

Preparació

Per a la carn:

1. Salpebra les galtes.

2. En una olla per a guisar, daura-les amb un poc d'oli a foc fort. Reserva-les.

3. Ofega en l'olla la carlota, la ceba, el porro, la caiena, els alls i el gingebre. Tot rentat, sense pelar massa i tallat de manera tosca.

4. Afig una culleradeta per a postres de comí en pols, les peladures de la llima dolça i ofega uns minuts.

5. Incorpora les tomaques tallades a daus grossos.

6. Remou un parell de minuts i afig la carn i els seus sucs. Aboca un got de vi negre i puja la intensitat del foc perquè evapore l'alcohol.

7. Afig un got d'aigua i tapa l'olla: amb una exprés, cuina 30 minuts; en olla convencional 1 h i 30 minuts.

8. Deixa temperar el guisat i esmicola les galtes.

9. Tritura tot el que queda en l'olla i passa-ho per un colador. Porta-ho a una olla neta i deixa reduir a foc mitjà 5 o 10 minuts, fins a obtindre una textura espessa.

10. Mescla la carn amb la salsa espessida juntament amb els fesols rojos i reserva.

Per a les tortilles:

1. Col·loca les tortilles en una reixeta per a forn en forma de taco, cap per avall, i enforna 7 minuts a 180 °C.

2. Ompli els tacos amb la carn esmicolada i completa amb ceba dolça tallada en juliana fina, tomaques cherry tallades a quarts, ravenets laminats i formatge mozzarella ratllat.

3. Emplata i acaba amb coriandre acabat de picar i una tallada de llima dolça.

Altres recomanacions

Si preferixes les Tortilles de blat 100 % integrals, et proposem altres tres receptes.

I no et perdes esta Recepta de Tacos de tonyina amb alvocat, elaborada amb les nostres tortilles de blat mini.

Si encara no has provat la Piadina, et descobrim les millors maneres de consumir-la.

T'abellix el nostre Farciment de Kebab per a les teues tortilles? Carn de pollastre rostit saborosa i genuïna, tasta-la!