Has provat el nostre Salmó al natural? És un dels nostres productes més populars i una de les variades maneres que t'oferim per al consum d'este peix tan popular.
Ideal per a ensalades, torrades, entrepans, sandvitxos, truites, el que t'apetisca!
Abans de seguir, una recomanació: una vegada hages obert l'envàs, procura consumir-lo íntegrament. Si no és així, recorda conservar-lo en el frigorífic dins del seu recipient original un màxim de 24 hores.
Seguix el pas a pas per a elaborar estes 4 receptes amb Salmó al natural
Ensalada nòrdica de salmó al natural i hèlices vegetals
Ingredients per a 4 persones. 15 minuts
- 3 llandes de salmó al natural
- 200 g d'espirals vegetals
- 150 g de remolatxa
- 1/2 cogombre
- Ensalada gurmet rentada
- 20 g de brull
- 1 cullerada de iogurt natural
- Cebollí al gust
- Suc de mitja llima
- 1 culleradeta de mel
Pas a pas:
- Pas 1: cou la pasta seguint les instruccions del paquet i afig una miqueta de sal. Escorre i reserva fins que es refrede.
- Pas 2: per a la salsa, mescla bé tots els ingredients: el iogurt, la llima, la mel i el cebollí. Adoba-ho amb sal i pebre.
- Pas 3: per a l'ensalada, mescla la pasta i alguns brots de la mescla gurmet en la base. Afig la remolatxa i el cogombre tallat en rodanxes fines. Aboca el brull. Finalment, afig el salmó en penques i la salsa.
Sandvitx de paté de salmó amb pinya
Ingredients per a 2 persones. 5 minuts
- 3 llandes de salmó al natural
- 4 llesques de pa d'espelta
- 1 rodanxa de pinya
- 4 cullerades d'allioli
- 1 cullerada de coriandre fresc
- 1/2 ceba roja
- Canonges
Pas a pas:
- Pas 1: prepara el paté mesclant el salmó, l'allioli i el coriandre. Adoba-ho amb sal i pebre.
- Pas 2: talla la ceba en rodanxes fines.
- Pas 3: col·loca una porció generosa de paté de salmó sobre una llesca de pa. Damunt, afig els canonges, la pinya i les rodanxes de ceba. Acaba col·locant l'altra llesca de pa.
Ensalada de salmó al natural, quinoa i cigrons
Ingredients per a 4 persones. 20 minuts
- 3 llandes de salmó al natural
- 150 g de quinoa
- 100 g d'espinacs
- 30 ml d'oli d'oliva
- 260 g de cigrons
- 1 carlota xicoteta
- Suc de mitja llima
- 2 grans d'all
- 10 g de panses sultanes
- Llavors de sèsam
- 1 iogurt grec
- 1 culleradeta d'all en pols
- Herba-sana
Pas a pas:
- Pas 1: aboca dos tasses d'aigua en una olla i cou la quinoa amb un pessiguet de sal. Una vegada estiga cuita, separa bé els cigrons amb una forqueta i reserva.
- Pas 2: d'altra banda, prepara la salsa: ajunta el iogurt, l'all en pols, el suc de llima, l'herba-sana i salpebra.
- Pas 3: salta els espinacs i els grans d'all picats en oli d'oliva. Afig una miqueta de sal. Lleva-ho del foc i afig els cigrons escorreguts, la carlota ratllada i les panses sultanes.
- Pas 4: munta l'ensalada col·locant la mescla d'espinacs, cigrons i carlota sobre la base de quinoa. Distribuïx les penques de salmó per damunt i acaba amanint-ho amb la salsa i les llavors de sèsam.
Bruschetta de salmó al natural amb alvocat i taronja
Ingredients per a 4 persones. 10 minuts
- 3 llandes de salmó al natural
- 4 llesques de baguet de massa mare
- 20 ml d'oli d'oliva
- 1 alvocat
- 12 fulles d'alfàbega
- 1/2 ceba roja
- Ametla laminada al gust
- 1 culleradeta de mel
- 1 culleradeta de mostassa
- Suc i pell d'una taronja
- 1 culleradeta d'all en pols
Pas a pas:
- Pas 1: comença per la salsa, mescla bé el suc de la taronja, la mostassa, l'all en pols, la mel i salpebra. Marina el salmó en penques en la salsa, procura que quede ben xopat.
- Pas 2: torra les llesques de pa en una planxa amb una miqueta d'oli.
- Pas 3: munta les bruschettes, començant per les fulles d'alfàbega, la ceba tallada molt fina en forma de mitja lluna i l'alvocat en daus. Finalment, afig les penques de salmó i adoba la bruschetta amb la salsa. Acaba-ho amb l'ametla en làmines i la pell de taronja.
Altres recomanacions
Si t'agrada el salmó, et suggerim este boníssim Tataki de salmó. Molt fàcil de preparar!