4 delicioses receptes amb Salmó fumat, hem millorat la qualitat!

4 receptes amb Salmó fumat, ara amb la qualitat millorada

17 de juny de 2022

Com t'agrada el salmó fumat! Té un sabor inconfusible i és molt versàtil en la cuina. Ideal per a preparar aperitius, canapés, torrades, ensalades, pastissos, etc. Perfecte per a receptes estiuenques, encara que està boníssim en qualsevol època de l'any.

A més, és molt saludable i una opció que no pot faltar en una cistella equilibrada com la teua. El salmó és una excel·lent font de proteïna d'alta qualitat, vitamines, minerals i àcids omega-3.

Com el preferixes? El Salmó fumat combina de manera deliciosa amb ous, creïlles, alvocats, formatge crema, ceba, tàperes…, com tu vulgues!

Millores de qualitat

Gràcies al contacte amb els nostres clients i als seus suggeriments, hem aconseguit millorar la qualitat del producte en els aspectes següents:

  • Hem millorat la grossor de les rodanxes, les hem fetes més fines però consistents, de manera que es puguen manipular sense que es trenquen.
  • Hem eliminat les parts fosques per a millorar-lo pel que fa al sabor i l'aparença.
  • Hem eliminat greix i sucre.

Com s'ha de consumir i conservar

  • Només s'ha de traure l'envàs del frigorífic i obrir-lo 15 minuts abans de consumir. Més fàcil, impossible!
  • Una vegada obert, s'ha de mantindre en refrigeració i consumir abans de 48 hores.

Perquè disfrutes al màxim d'este producte tan saludable, et proposem 4 receptes delicioses. Aprén a preparar-les!

Pas a pas per a elaborar les nostres receptes amb Salmó fumat

Pizza 4 formatges amb salmó i ruca

Pizza con masa fresca y salmón ahumado de Mercadona

Precalfa el forn a màxima potència. Estén una massa de pizza sobre la safata de forn. Distribuïx 75 g de ricotta, 100 g de mozzarella esmicolada, 50 g de gorgonzola esmicolat, 50 g de grana padano ratllat empolvorat i un rajolí d'oli d'oliva.

Porta la pizza al forn durant 10-15 minuts (o fins que veges que està a punt). Retira la pizza del forn una vegada transcorregut este temps.

Disposa 50 g de salmó fumat sobre la pizza, mol pebre negre abundant per damunt, afig unes fulles de ruca i condimenta amb un rajolí d'oli d'oliva.

Bol de salmó fumat i alvocat

Bol con salmón ahumado de Mercadona

1. Salta 2 gotets d'arròs redó en una paella uns minuts amb un poc d'oli. Afig 2 cullerades de salsa de soja i 1 culleradeta de vinagre. Reserva i tempera.

2. Prepara un bol amb la base d'arròs i disposa amb gràcia: 5 baines d'edamame pelades (preparades bullides, com indica el fabricant), ¼ de cogombre tallat amb pell en rodanxes fines, 3 raves tallats en làmines fines, ½ alvocat tallat a rodanxes i les tallades de salmó fumat en 2 o 3 talls marinat lleugerament amb 1 cullerada de salsa de soja i llavors de sèsam torrat.

Rotllet d'ensalada russa de salmó fumat

Aperitivo de rollos de salmón ahumado de Mercadona

1. Cou 1 creïlla gran en aigua bullent amb pell durant uns 30 o 40 minuts (depenent de la grandària de la creïlla).

2. Pica 3 cogombrets i 12 tàperes molt fines amb les clares de 2 ous durs i 50 g de salmó fumat picat. Mescla amb la creïlla cuita, ajusta de sal i afig 3 cullerades de maionesa.

3. En paper film col·loca unes 6 tallades de salmó fumat longitudinalment i disposa el farciment de l'ensalada russa al mig. Enrotlla i comprimix bé formant un rotllet. Corona amb un tall de maionesa i succedani de caviar negre.

Crema d'espàrrecs blancs i salmó fumat

Crema de espárragos y salmón ahumado de Mercadona

1. Pica fina ½ ceba a la brunesa i calfa en oli. Afig ¼ de got de vi i deixa que evapore uns minuts.

2. Afig un poc del caldo del pot d'espàrrecs i després 125 ml de nata i bull un parell de minuts.

3. En un got de batedora, mescla el caldo amb els espàrrecs blancs i 50 g de salmó fumat. Tritura i passa pel colador.

4. Trosseja els espàrrecs grossos i col·loca'ls al fons del plat. Farcix amb la crema fina colada, salpebra, afig oli i decora amb unes tires de salmó fumat i cebollí picat.

Altres recomanacions

Has tastat les nostres Receptes de Torrades per als esmorzars? Te'n proposem una de Salmó fumat amb salsa de iogurt, entre un assortiment variat de torrades. Disfruta-les!