Per Nadal, el menjar es convertix en una oportunitat per a compartir moments i sabors especials amb els amics i la família. Esta tradició al voltant d'una taula ha convertit el menjar en el símbol del nostre afecte i unió.
Et presentem quatre entrants molt ràpids i fàcils de preparar, que són ideals per a disfrutar compartint. T'advertim que són ràpids de preparar, però tenen un sabor i una presència insuperables. Estes festes servix-los en la teua taula.
Pas a pas per a preparar 4 receptes per a compartir amb 4 persones
Vol-au-vent de tàrtar i ou de guatla
Vol-au-vent disponible en la campanya de Nadal.
1. Pica molt fi 2 escalunyes (chalotas), 4 cogombrets i un poc de cebollí.
2. Mescla-ho tot amb 2 cullerades d'oli d'oliva i mitja culleradeta de mostassa. Salpebra.
3. Pica en cubs molt xicotets 150 g de rellomello de vedella.
4. Afig-ho a la mescla anterior i remou molt bé.
5. Calfa 12 vol-au-vents uns 5 minuts al forn a 180 °C.
6. Refreda. Farcix amb la mescla.
7. Corona amb un ou de guatla a la planxa. Et recomanem que vos ho mengeu immediatament.
Torrada de foie fresc amb melmelada
Foie fresc disponible en la campanya de Nadal
1. Passa les peces de foie, per les dos cares, per una paella molt calenta i sense oli. Fins que es dauren.
2. Talla el pa de vidre per la meitat i cada meitat de nou en dos, de manera que queden 4 llesques.
3. Torra-les i disposa un tros de foie sobre cada llesca de pa.
4. Afig sobre cada llesca 1 culleradeta de melmelada de tomaca, un poc de sal en escates i una rama de cebollí.
Vol-au-vent de salmó i mascarpone
Vol-au-vent disponible en la campanya de Nadal.
1. Mescla 150 g de mascarpone amb sal i pebre, herbes picades (cebollí, alfàbega i coriandre) i un poc de suc de llima.
2. Col·loca la mescla de mascarpone dins de cada vol-au-vent, afig el salmó fumat en xicotetes rodanxes o tacos.
3. Acaba decorant amb ou filat (disponible en la campanya de Nadal) i un polsim de la ratlladura de la pell d'una llima.
Polp brasejat sobre hummus
1. Marca les potes de polp en la planxa o en una paella, perquè es dauren. Trosseja el polp una vegada brasejat.
2. Estén hummus en la base d'un plat o font i col·loca damunt els trossos de polp.
3. Empolvora lleugerament amb pebre roig dolç i sal en escates.
4. Afig un raig generós d'oli d'oliva.
Altres recomanacions
Per Nadal, no hi ha res millor per a compartir que uns moments dolços amb la nostra exquisida selecció de Torrons i Bombons.
Pren nota d'estes 4 receptes d'aprofitament amb les sobres de Nadal.