Att cliente

Productes i servicis

Com puc consultar els al·lèrgens d'un producte? Teniu un llistat de productes sense gluten / lactosa… (altres al·lèrgens)?

No disposem d'un llistat d'estos productes.

Pots consultar la informació en l'etiquetatge, ja que és un reglament que han de complir els fabricants:

  • El Reglament 1169/2011, que va entrar en vigor el Des'14, obliga a introduir en l'etiquetatge del producte la informació sobre al·lèrgens, i s'han de destacar de manera que els diferencie clarament de la resta de la llista d'ingredients. Si l'al·lergen que vols consultar no apareix, significa que no està com a ingredient.

 

Si vols informació d'un producte en concret, et recomanem consultar l'etiquetatge del producte o contactar amb el nostre Servici d'Atenció al Client amb el telèfon gratuït 900 500 103.  

En els productes del forn:

Els productes preparats en el forn de les botigues Mercadona, a més dels al·lèrgens que figuren en la seua fitxa dins del llistat d'ingredients, poden contindre traces de gluten, ou, llet i derivats, peix, soja, fruites de closca, sulfits i sèsam.

Després de cada cocció, les llandes de cocció són sacsades o rascades per a evitar el risc de contaminació encreuada; a pesar d'això, no podem garantir-ho al 100 %.