Oliver, treballador del supermercat de Paseo de la Habana a Madrid

Mercadona repetix com l'empresa del sector de la distribució que millor atrau i reté el talent

10 de març de 2022
  • El Monitor Espanyol de Reputació Corporativa (Merco), atorga la segona posició a Mercadona en el rànquing global i reconeix així les condicions laborals de la companyia.
  • En la 16a edició de Merco Talent han participat més de 38.000 persones.

Mercadona ha tornat a ser reconeguda com a millor empresa del sector de la distribució generalista i la segona a nivell general per a atraure i retindre talent, segons queda reflectit en els resultats de Merco Talent.

Este rànquing està elaborat pel Monitor de Reputació Corporativa, un dels principals monitors empresarials de reputació corporativa de referència a Espanya i Llatinoamèrica des de 2006, i engloba les 100 empreses que tenen més capacitat per a captar i conservar la seua plantilla a Espanya.

En l'elaboració d'esta edició han participat més de 38.000 persones que han valorat i avaluat tant la gestió dels recursos humans de les empreses com les diferents dimensions reputacionals relacionades amb el talent, com ara atractiu laboral, possibilitats de promoció o política retributiva.

Mercadona es mostra molt orgullosa dels resultats d'esta edició, perquè comporta un reconeixement al treball de les més de 95.000 persones que formen part del Projecte Mercadona. Tot això en un any en què s'han viscut diverses situacions impredictibles a les quals tota la plantilla s'ha enfrontat amb compromís i dedicació.

Les condicions laborals de Mercadona

En Mercadona, El Treballador és un dels seus principals components. Així, el seu model de Recursos Humans de Mercadona oferix un treball estable i de qualitat, amb salaris per damunt de la mitjana del sector, formació i la possibilitat de promocionar internament.

Les condicions dels treballadors de Mercadona també han sigut reconegudes per la Organització Internacional del Treball (OIT) en el que fa referència a treball estable i de qualitat.

Imagen de cabecera: Oliver, treballador del supermercat de Paseo de la Habana a Madrid.