Vehicles de repartiment eixint des del Rusc Sevilla

Mercadona Online arriba als 2.000 treballadors i preveu facturar 530 milions d'euros en 2022

24 de novembre de 2022
  • El nou Rusc arranca a Sevilla amb una plantilla de 145 persones.
  • S'ha fet una inversió de 25 milions d'euros.
  • La companyia avança en el negoci online amb l'obertura del seu Rusc de Sevilla, plataforma dedicada en exclusiva a la venda online, que se suma als que la companyia té a València, Barcelona, Madrid i Alacant.

Mercadona inaugura el cinqué Rusc, plataforma exclusiva per a la venda online, a la ciutat de Sevilla. En esta plataforma s'han invertit 25 milions d'euros (xifra que inclou l'adquisició de la parcel·la en licitació pública) i arranca amb una plantilla de 145 persones. D'esta manera, Mercadona Online arriba als 2.000 treballadors i preveu facturar a través del canal online 530 milions d'euros en 2022.

La companyia iniciarà el nou servici a la zona centre de Sevilla i anirà ampliant el radi d'acció en les pròximes setmanes fins a arribar a gran part de la província, part de Huelva i Jerez de la Frontera (Cadis).

Segons Juana Roig, directora general de Mercadona Online, "estem molt satisfets d'arribar cada dia a més Caps online, en este cas en el mercat andalús gràcies al nostre Rusc de Sevilla. L'expansió i la rendibilitat del canal online són els dos reptes principals als quals ens enfrontem".

Mercadona té diferents models de venda sobre la base de la demanda de comandes que hi ha en cada població. D'una banda, el model "Ruscos" atén zones amb una alta densitat de comandes online. El Rusc de Sevilla se suma als altres quatre que la companyia té operatius en altres ciutats com València, Barcelona, Madrid i Alacant. D'altra banda, per a les zones de menor concentració de comandes, disposa d'un model de preparació i repartiment des de les botigues. Ara com ara, este model està en marxa en diverses províncies d'Espanya com Castelló, Lleida, Girona, Almeria o Múrcia, de manera que tindrà 8 botigues abans de final d'any. Es preveu que els pròxims anys es continue expandint amb l'objectiu de fer arribar la nova compra online a la majoria de províncies d'Espanya.

Tots els clients que visquen en zones en el radi d'acció d'estes botigues i Ruscos tenen accés a la nova i intuïtiva botiga online a través de la web o l'app, amb enviaments de 7:00 a 22:00, de dilluns a dissabte.

L'equip de Mercadona Online, tots amb treball estable i de qualitat, està format, majoritàriament, per pickers i repartidors. S'han invertit més de 70 milions d'euros en la construcció dels cinc Ruscos actuals i 19 milions d'euros en una flota de 400 camions propis ECO.

Exterior Rusc Mercadona Online a SevillaExterior Rusc Mercadona Online a Sevilla.

Treballador de Mercadona Online preparant comandes onlineTreballador de Mercadona Online preparant comandes online.

Interior Rusc Sevilla de Mercadona OnlineInterior Rusc Sevilla de Mercadona Online.

Vehicles de repartiment eixint des del Rusc SevillaVehicles de repartiment eixint des del Rusc Sevilla.

Imagen de cabecera: Vehicles de repartiment eixint des del Rusc Sevilla.