Representants de Mercadona i de les Hermanitas de los Ancianos Desamparados durant l'entrega

Mercadona amplia la seua xarxa social a València i comença a col·laborar amb les Hermanitas de los Ancianos Desamparados

17 de novembre de 2022
  • Esta nova col·laboració se suma a les que ja manté amb altres centres de la província de València, com el Banc d'Aliments, Casa Caritat, l'Alberg Sant Joan de Déu, Casal de la Pau, el Col·legi Parroquial Diocesà Santiago Apóstol, El Puchero, Bunyols Sense Fronteres de Gandia i la Fundació Ajuda Una Família de Paterna.
  • Actualment, esta institució té allotjats 64 ancians en situació de vulnerabilitat, als quals repartixen els cinc menjars diaris.
  • L'any 2021 la companyia va donar més de 630 tones de productes de primera necessitat a les organitzacions i entitats benèfiques amb les quals col·labora a la província de València, un 77 % més que en 2020, en el qual en va donar 355 tones.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, comença a col·laborar amb el menjador social les Hermanitas de los Ancianos Desamparados de Llíria, a través de la donació diària de productes de primera necessitat que van destinats als 64 ancians que actualment tenen allotjats.

Tots els matins, des de la botiga que la companyia té situada al carrer Pla de l'Arc de Llíria, s'entreguen productes de primera necessitat a les Hermanitas de los Ancianos Desamparados. Els treballadors de la botiga són els encarregats de preparar tots els matins els aliments necessaris, com ara pa, llegums, carn, lactis, fruita i verdura, i de transportar-los directament a este menjador social.

Sor Teresa Martínez, superiora de la residència, afirma que en el centre estan molt agraïdes amb la col·laboració de Mercadona, perquè "ens permet pal·liar una miqueta els costos que en este moment patim tots, de manera que es pot continuar oferint als nostres ancians el servici que necessiten per la seua edat i situació, i agraïm la col·laboració en nom dels residents".

Luis Notario, Carlos Coso, Vicente García i Juan Cotanda, treballadors de la botiga de Mercadona des de la qual es du a terme la donació i responsables de preparar tots els matins els productes, agraïxen poder participar en esta iniciativa social, ja que des del seu lloc de treball poden ajudar persones amb dificultats.

D'altra banda, M. José Sisamón, directora de Relacions Externes de Mercadona a Castelló i València Nord, valora este acord "com una manera més de reforçar el compromís social a la província de València de la companyia, ja que amplia la xarxa d'associacions i entitats benèfiques amb les quals ja col·labora, com per exemple el Banc d'Aliments, Casa Caritat, l'Alberg Sant Joan de Déu, Casal de la Pau, el Col·legi Parroquial Diocesà Santiago Apóstol, El Puchero, Bunyols Sense Fronteres de Gandia i la Fundació Ajuda Una Família de Paterna. Gràcies a estes col·laboracions, l'any 2021 la companyia va reforçar les donacions a la zona i va donar més de 630 tones d'aliments, és a dir, un 77 % més que el 2020, en què en va donar 355 tones".

Les Hermanitas de los Ancianos Desamparados

És una congregació religiosa que té com a finalitat específica la caritat cristiana amb els ancians més vulnerables, els acull en un ambient de família i atén totes les seues necessitats: materials, d'afecte i espirituals. Actualment, la congregació té presència en més de 21 països diferents, des dels quals s'atén este col·lectiu en situació de vulnerabilitat.

Representants de Mercadona i de les Hermanitas de los Ancianos Desamparados durant l'entregaRepresentants de Mercadona i de les Hermanitas de los Ancianos Desamparados durant l'entrega.