Lineal amb escopinyes i clòtxines en un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa un 40 % les vendes de les clòtxines i escopinyes, reines de l'aperitiu a casa

11 de juny de 2020
  • Entre l'assortiment destaquen les escopinyes al natural i les clòtxines en escabetx, al natural i amb diferents salses.
  • Escurís (Jealsa-Rianxeira) i Friscos, per a les clòtxines, i Lenger Seafood i Conservas Dani, per a les escopinyes, són els Proveïdors Totaler responsables d'elaborar estos productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenta aproximadament un 40 % les vendes de les clòtxines i escopinyes de Mercadona, reines de l'aperitiu que els “caps” (clients) es preparen a casa.

De les escopinyes al natural de Mercadona, elaborades pel proveïdor Lenger Seafood d'Holanda i Conservas Dani, amb seu a Vilassar de Mar (Barcelona), destaquen les seues diferents grandàries, des d'XS fins a XL. D'altra banda, de les clòtxines de Mercadona, elaborades per Escurís (Jealsa Rianxeira), amb seu a A Pobra do Caramiñal (la Corunya), i per Friscos, a Catoira (Pontevedra), destaquen les clòtxines en escabetx de diferents grandàries, al natural, en escabetx picants i amb salsa vieira.

Lineal amb escopinyes i clòtxines en un supermercat de MercadonaLineal amb escopinyes i clòtxines en un supermercat de Mercadona.

Logo EActiVat