Mercadona incrementa las compras cabecera

Mercadona incrementa les compres de creïlles d'origen nacional

11 de novembre de 2016
  • Mercadona tanca la campanya de creïlles espanyoles amb unes compres de 124.000 tones, un 8% més respecte a la campanya anterior.
  • Les creïlles de Mercadona procedeixen de 500 productes locals de diferents punts d'Espanya.

Per a oferir creïlles en totes les seues tendes d'Espanya, Mercadona ha comprat en la campanya de 2016, compresa entre els mesos de maig i novembre, 124.000 tones de creïlles espanyoles, un 8% més respecte a la campanya anterior.

Per a oferir aquesta hortalissa regna en la taula dels nostres clients, es realitzen compres de creïlles per a Mercadona a 500 productors locals de diferents punts d'Espanya. Concretament procedents de zones productores com són Castella i Lleó, Regió de Múrcia, Castella la Manxa (Albacete), Andalusia (Sevilla i Huelva), Euskadi (Araba/Àlaba), Balears o Canàries.
 

Mercadona incrementa les compres de creïlles d'origen nacional

Procedència de les creïlles de Mercadona

La procedència de les creïlles de Mercadona és nacional. Les creïlles de Mercadona, des que s'inicia l'època de creïlla nacional a l'abril-maig fins al mes d'octubre-novembre (depenent l'any), són origen Espanya.

Mercadona únicament importa creïlles d'altres orígens entre els mesos d'octubre i abril. El motiu és que durant aquests mesos la producció a Espanya és insuficient o no s'ajusta als requisits que sol·liciten els consumidors. Com tots els anys, a partir d'abril-maig i fins a octubre-novembre es poden trobar creïlles espanyoles en Mercadona.

Del total de creïlles que ven Mercadona, més del 80% són creïlles d'origen Espanya.

Productos españoles en Mercadona

Mercadona, con el objetivo de ofrecer unos productos frescos de calidad, trabaja para junto al sector primario español dentro de una Cadena Agroalimentaria Sostenible. Además, para ofrecer productos españoles en Mercadona, colabora con más de 7.500 agricultores, 4.300 ganaderos y 12.000 pescadores de toda España.

Sólo en 2015 Mercadona realizó compras en España por valor de 15.393 millones de euros, lo que supone que más del 85% del volumen total de compras que realiza son en España.