Mercadona mantiene su apuesta por las picotas cabecera

Mercadona manté la seua aposta per les picotes i cireres del Valle del Jerte

10 de novembre de 2016
  • Mercadona ha comprat en l'última campanya 3.000 tones de cireres i picotes del Valle del Jerte, la qual cosa significa el 12% del total de producció de la zona.

L'aposta de Mercadona pels productes frescos i, concretament, per la fruita i verdura de proximitat, ha impulsat que la companyia haja tornat a comprar enguany 3.000 tones de picotes i cireres del Valle del Jerte (Extremadura). Aquesta xifra suposa el 12% de la producció total en la Vall del Jerte, gràcies a la col·laboració de la companyia amb el sector.

Durant tota la campanya la cirera i la picota extremenyes s'han venut en la majoria dels supermercats de Mercadona en el país.

Tant per a Emilio Sánchez, president de l'Agrupació de Cooperatives Valle del Jerte, com para Domingo Frare, gerent de l'empresa del proveïdor Camp i Terra, “l'aposta de Mercadona pel nostre producte és molt important per al sector, tenint en compte que en la present campanya s'ha reduït la producció a causa de les condicions meteorològiques prèvies i que s'ha arribat un mes tard als mercats (…) És una satisfacció per als nostres agricultors poder comercialitzar el producte en tot el territori nacional”.

Mercadona mantiene su apuesta por las picotas imagen

Aquesta aposta de Mercadona per la picota i la cirera extremenyes es suma a la ja realitza per altres productes locals de la zona com és la castanya o la fruita d'os (nectarinas, paraguaians, prunes, etc…).

Productes espanyols en Mercadona

La comercialització de cireres espanyoles és un exemple de la varietat de productes frescos nacionals en la secció de Fruita i Verdura de Mercadona, al costat d'altres productes com les taronges o la creïlla.

Mercadona treballa i col·labora amb el sector primari espanyol mitjançant acords estables amb 7.500 agricultors, 4.300 ramaders i 12.000 pescadors de tot el territori nacional. Addicionalment, Mercadona realitza compres a Espanya per valor de 15.393 milions d'euros a l'any el que suposa que el 85% del total de productes a la venda en Mercadona són origen Espanya.