Mercadona inaugura un nuevo supermercado en Bilbao

Mercadona inaugura un nou supermercat a Bilbao

15 de novembre de 2016
  • La nova tenda de Mercadona a Bilbao es troba en el barri de Miribilla i compta amb una plantilla de 40 treballadors amb ocupació estable i de qualitat.
  • La companyia ha invertit 3,1 milions d'euros en la seua construcció.

Mercadona ha obert una nova tenda en el barri de Miribilla a Bilbao, concretament el carrer Doctor Espinosa Oribe, 2A. Es tracta del segon establiment que la companyia inaugura en la capital biscaïna, en el qual s'han invertit un total de 3,1 milions d'euros. Durant el procés de construcció han participat 76 proveïdors, que han donat ocupació a 216 persones.

El centre posseeix 1.500 m2, on es situen totes les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Així mateix, destaquen les renovades seccions de productes frescos: la peixateria, amb peix directe de llotja; el forn a orri i la secció de fruita i verdura, que aposta per la venda de productes frescos de proximitat. L'establiment disposa de zones de descans i vestuaris per als treballadors i una sala destinada a la formació contínua de la plantilla.

Mercadona inaugura un nuevo supermercado en BilbaoNou supermercat de Mercadona en Miribilla, Bilbao.

La tenda també destaca pel seu caràcter ecoeficient, ja que incorpora un conjunt de mesures destinades a reduir el consum energètic fins a un 20%. Entre elles es troben l'ús dels recuperadors de la calor, la incorporació de temporitzadors, la il·luminació més eficient i les portes automàtiques.

L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte, de 9:15 a 21:15. Els clients que es desplacen en vehicle privat fins a l'establiment disposen d'un aparcament amb 75 places. A més, Mercadona ha habilitat, com en la resta dels seus supermercats, el seu servei a domicili, la telecompra i la compra online a través de la pàgina web www.mercadona.es.

Sempre Preus Baixos

Amb aquesta nova obertura, els clients de Mercadona es beneficiaran de la seua exclusiva política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), consistent a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Açò permet que Mercadona puga oferir als seus clients més qualitat per menys preu.

Sobre Mercadona a Euskadi

Mercadona manté la seua aposta decidida per Euskadi, on ja compta amb 11 tendes. Per territoris 5 estan situades Araba/Àlaba, concretament a Vitòria-Gasteiz; 4 en Bizkaia (dos a Bilbao, una a Barakaldo i una en Basauri); i dos a Guipúscoa, en Irun i Eibar. La seua plantilla està composta per 440 persones, totes elles amb ocupació estable i de qualitat. A l'agost de 2015 va començar la construcció d'un bloc logístic a Vitòria-Gasteiz que suposarà una inversió de 50 milions d'euros, en una primera fase, així com la creació de 100 llocs de treball, i proveirà als supermercats de la zona nord.

Així mateix, té relació comercial amb 1.233 pimes i empreses d'aquesta comunitat. En 2015 ha realitzat compres a proveïdors bascos per valor de 316 milions d'euros i, juntament amb els fabricants interproveïdors, ha invertit 26,4 milions d'euros a Euskadi. Un exemple dels seus proveïdors agroalimentaris i de la seua aposta pel producte local, és la compra de més de 120.000 quilos de creïlla d'Àlaba així com de més de 3.500 tones de peix fresc com a lluç, bonic, anxova, sardina, sorell, verdel, lliri, i gall, tant en la costa biscaïna com en la guipuscoana.

Com a part de la seua responsabilitat social corporativa col·labora amb els Bancs d'Aliments de Araba, Bizkaia i Guipúscoa; amb el menjador social Nuestra Señora de los Desamparados, de Vitòria-Gasteiz; i amb las Hermanitas de los Pobres de Bilbao. En 2015 la col·laboració amb entitats socials a Euskadi va aconseguir les 73,4 tones d'aliments donats.