Mapa de donacions de Mercadona fetes en 2020

Mercadona dona 17.000 tones d'aliments en 2020

18 de gener de 2021
  • En 2020 la companyia va donar a entitats socials el que equival a més de 280.000 carros de la compra.
  • Mercadona col·labora amb més de 290 menjadors socials i més de 60 bancs d'aliments i altres entitats de tot el territori, i els ajuda.

En 2020 Mercadona va duplicar les donacions d'aliments a entitats socials respecte a l'any anterior i d'esta manera contribuïx amb el seu granet d'arena en la crisi sanitària i econòmica en la qual està immersa el país. Durant tot l'exercici la companyia va donar 17.000 tones de productes a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats benèfiques de tota Espanya i Portugal.

Estes donacions són l'equivalent a més de 280.000 carros de la compra i es duen a terme a través de la col·laboració amb més de 290 menjadors socials, més de 60 bancs d'aliments i altres entitats tant d'Espanya com de les zones de Portugal on Mercadona està present.

Vídeo en espanyol

Així mateix, la companyia va mostrar el seu suport amb donacions addicionals al llarg de l'any com les entregues que va fer als mesos de març i abril a l'hospital de campanya habilitat a la fira IFEMA de Madrid.

Compromís de Mercadona

Part de la política de Responsabilitat Social de Mercadona és retornar a la societat part de tot el que rep d'esta. Gràcies a este compromís, diferents institucions i entitats socials de tot el territori reben el suport i la col·laboració de la companyia per a ajudar els qui més ho necessiten. A més, Mercadona té implantades diverses estratègies per a evitar i previndre el desaprofitament d'aliments.

Mapa de donacions de Mercadona fetes en 2020Mapa de donacions d'aliments de Mercadona fetes en 2020.

Entitats socials amb les quals col·labora Mercadona

Mercadona col·labora a Espanya amb la Federació Espanyola de Banc d'Aliments (FESBAL) i el Banc de Productes Acompartir. D'altra banda, en l'àmbit de de les comunitats autònomes o ciutats autònomes, la companyia col·labora habitualment amb diverses entitats socials.

Document en espanyol

Listado entidades sociales con las que colabora Mercadona 2020

Descargar

 

Logo EActiVat