Logo en la façana d'un supermercat Mercadona

Mercadona, en col·laboració amb el Banc d'Aliments de Madrid, entrega productes a l'hospital de campanya d'Ifema

27 de març de 2020
  • La companyia ha posat a la disposició de l'hospital productes de primera necessitat com aigua, sucs, llet o batuts per a col·laborar en l'excepcional situació ocasionada pel Covid-19.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha volgut, en esta situació d'excepcionalitat que es viu a la Comunitat de Madrid, mostrar solidaritat amb tots aquells que es troben en estos moments a l'hospital de campanya, habilitat en Ifema per a fer front a l'alerta sanitària provocada per l'expansió del coronavirus.

L'empresa ha posat a la disposició de l'hospital productes de primera necessitat, en envasos individuals, per a facilitar la distribució entre tots aquells que es troben en l'actualitat en este centre de campanya. Mercadona, dins de la seua responsabilitat com a empresa, ha volgut mostrar el seu compromís amb tots aquells que estan en este centre, en un moment especialment complicat per a tots els madrilenys, en el qual la pandèmia incidix amb especial virulència a la Comunitat de Madrid.

D'esta manera ha entregat begudes com ara aigua, batuts, llet o sucs, a més d'altres productes com fruita deshidratada o barretes energètiques, de les quals poden disposar ja en estos dies tots aquells que es troben allí. La companyia vol donar resposta i ajudar a pal·liar tant com puga la situació d'extraordinària complexitat que s'està vivint i tendir una mà en estos moments a tots aquells que la patixen i que es troben en Ifema, on està instal·lat este hospital.

Esta acció se suma a totes les que els últims dies l'empresa ha posat en marxa en tota Espanya, destinades tant a protegir la salut dels seus treballadors com també a garantir el proveïment de les botigues i també vetlar, en esta situació, pels col·lectius més desfavorits, per a la qual cosa es dona preferència, a l’hora de comprar, a persones majors o amb discapacitat, i també a personal sanitari, forces de seguretat, bombers o personal d'atenció social.

Així mateix, i amb l'objectiu de continuar atenent els col·lectius més desfavorits, Mercadona ha reactivat les donacions de productes de primera necessitat als menjadors socials i Banc d'Aliments de Madrid, amb els quals la companyia col·labora habitualment.

 

AÇÒ NO HA DE PARAR. RACIONALITZEM LA POR. AÇÒ PASSARÀ

AÇÒ NO HA DE PARAR. RACIONALITZEM LA POR