Donació Ifema Mercadona

Mercadona, en col·laboració amb la Unitat Militar d'Emergències (UME), entrega productes bàsics d'higiene a l'Hospital de Campanya d'Ifema

13 de abril de 2020
  • La companyia, a través de l'UME (Unitat Militar d'Emergències), ha posat a la disposició de l'Hospital de Campanya habilitat a Ifema productes de primera necessitat d'higiene, com ara pasta de dents, raspalls de dents, gels-xampú, maquinetes i espuma d'afaitar entre altres.
  • Amb esta nova acció, Mercadona ha donat a la Comunitat de Madrid 60 tones d'aliments i productes bàsics d'higiene, tant a l'Hospital de Campanya d'Ifema com a entitats socials. 

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha volgut mostrar una vegada més la seua solidaritat amb tots aquells que es troben en estos moments a l'hospital instal·lat a Ifema per a fer front a l'alerta sanitària provocada per l'expansió del coronavirus.

A través de l'UME, ha entregat productes bàsics d'higiene per als pacients d'este hospital, com ara pasta de dents, xampú, esponges, maquinetes o gel d'afaitat, amb la finalitat d'ajudar tots aquells que estan sent atesos allí i en un moment especialment complicat per a tots.

Des de Mercadona, Eduardo Sanchís, gerent de la Divisió de Seguretat, ha volgut destacar el compromís ''amb tots aquells que estan ajudant en esta crisi, especialment en este cas amb la Unitat Militar d'Emergències, que és a través de la qual ens ha arribat esta petició per a ajudar amb productes d'higiene bàsics els qui es troben ingressats en este hospital''.

Esta acció se suma a totes les que els últims dies l'empresa ha posat en marxa en tota Espanya, destinades tant a protegir la salut dels seus treballadors com també a garantir el proveïment de les botigues i també vetlar, en esta situació, pels col·lectius més desfavorits, per a la qual cosa es dona preferència, a l’hora de comprar, a persones majors o amb discapacitat, i també a personal sanitari, forces de seguretat, bombers o personal d'atenció social.

Així mateix, i amb l'objectiu de continuar atenent els col·lectius més desfavorits, Mercadona ha reactivat les donacions de productes de primera necessitat als menjadors socials i bancs d'aliments de Madrid, amb els quals la companyia col·labora habitualment.

Una política d'acció social sostenible integrada en l'estratègia d'RSE de Mercadona

Mercadona, dins del compromís de compartir amb la societat part del que rep d'esta, desenvolupa el Pla de Responsabilitat Social comentat anteriorment, que atén el component social i ètic a través de diferents línies d'actuació sostenibles que reforcen la seua aposta pel creixement compartit. Com a part d'esta política, Mercadona col·labora amb més de 210 menjadors socials i 60 bancs d'aliments i altres entitats socials de tota Espanya i Portugal, als quals dona diàriament aliments i participa en campanyes de recollida d'aliments. En 2019, la companyia va donar a tots estos un total de 9.218 tones d'aliments, 9.100 a Espanya i 218 a Portugal. Igualment, treballa amb 32 fundacions i centres ocupacionals en la decoració de les seues botigues amb murals de trencadís, elaborats per més de 1.000 persones amb diferents graus de discapacitat.

AçòNOhadePARAR perquè Açò Passarà

Nova entrega produtos básicos de hixiene ao Hospital de Campaña de Ifema xunto á UMENova entrega de productes bàsics d'higiene a l'hospital de campanya d'Ifema.