Entrega d'aliments de primera necessitat de Mercadona a menjadors socials de Castelló

Mercadona avança en la seua acció social i ja col·labora amb menjadors socials des de tots els seus supermercats de Castelló

19 de desembre de 2023
  • Els 33 supermercats Mercadona de la província de Castelló col·laboren amb menjadors socials amb l'entrega diària d'aliments.
  • Mercadona també ha donat hui al Banc d'Aliments de Castelló dos furgonetes amb les quals podrà transportar aliments frescos i productes de primera necessitat per a continuar amb la seua gran labor.
  • Fins al mes de novembre, la companyia ha donat enguany a Castelló un total de 372 tones de productes de primera necessitat a les organitzacions i entitats benèfiques amb les quals col·labora a la província.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, fa un pas més en la seua acció social a Castelló i finalitza l'any 2023 col·laborant amb diferents menjadors socials des de tots els seus supermercats de la província.

A estos menjadors socials, des de les botigues que la companyia té situades en eixos municipis, s'entreguen productes de primera necessitat. Els treballadors de la botiga són els encarregats de preparar tots els dies els aliments necessaris, com ara pa, llegums, carn, lactis, fruita o verdures (entre altres), i entregar-los personalment als voluntaris d'estes associacions que es desplacen a les botigues.

Així mateix, la companyia ha donat hui dos furgonetes al Banc d'Aliments de Castelló, dos vehicles que facilitaran la recollida i entrega d'aliments i productes de primera necessitat i ajudaran al fet que el Banc d'Aliments de Castelló puga continuar la gran labor que du a terme transportant diàriament tant productes secs com peribles.

Maria José Sisamón, directora de Relacions Externes de Mercadona de Castelló i València Nord, valora estes fites com una manera més de "demostrar amb fets el compromís de la companyia per compartir amb la societat part del que rep d'esta, col·laborant conjuntament i posant en marxa iniciatives concretes centrades en el desenvolupament i benestar de les persones, com són estes donacions que van destinades als més necessitats".

Per la seua part, Santiago Miralles, president del Banc d'Aliments de Castelló, ha declarat: "Volem agrair la col·laboració i solidaritat de Mercadona en estos moments tan complicats per a moltes famílies, gràcies als productes donats durant l'any, tenim la possibilitat d'oferir diàriament aliments frescos a més de 90 entitats i prop de 20.000 beneficiaris de tota la nostra província i, ara, amb la donació de dos furgonetes, tenim l'oportunitat d'arribar a aquelles entitats que tenen dificultats per a poder vindre al Banc a arreplegar els aliments, gràcies a estes col·laboracions i amb l'esforç i l'ardu treball que duem a terme des del Banc d'Aliments, tenim l'esperança que cada dia siguen menys les famílies necessitades".

Donacions de Mercadona en 2023

La companyia ha donat enguany, fins al mes de novembre, un total de 372 tones d'aliments i productes de primera necessitat a menjadors socials, bancs d'aliments i altres entitats socials de la província de Castelló. Esta donació és l'equivalent a 6.214 carros de la compra.

A Espanya i Portugal Mercadona col·labora amb més de 650 menjadors socials, 65 bancs d'aliments i altres entitats que reben diàriament donacions per a ajudar les persones que més ho necessiten.

Representants de Mercadona i del Banc d'Aliments de Castelló durant la donacióMª José Sisamón, de Mercadona, i Santiago Miralles, del Banc d'Aliments de Castelló, durant l'entrega d'aliments.

Entrega d'aliments de primera necessitat de Mercadona a menjadors socials de CastellóRepresentants de Mercadona i del Banc d'Aliments de Castelló durant la donació rutinària.