Equip de treball Mercadona IT

Mercadona amplia el seu equip tecnològic amb l'obertura de hubs de desenvolupament a Sevilla, Vigo, Santander i Porto

11 de desembre de 2023
  • L'objectiu és continuar avançant en el desenvolupament de solucions tecnològiques que impulsen la transformació digital de la companyia.
  • Treballar amb tecnologia d'avantguarda per a crear grans projectes, amb un equip humà de referència en la indústria i amb possibilitat de fer carrera i créixer internament són algunes de les claus de la proposta de valor de Mercadona.
  • Mercadona IT, àrea responsable del desenvolupament tecnològic, compta actualment amb un equip compost per més de 1.000 persones.

Un dels grans reptes que afronta Mercadona, companyia de supermercats físics i online, és continuar treballant en el desenvolupament de solucions tecnològiques úniques i capdavanteres que impulsen la transformació digital de la companyia. Ho aborda a través de la seua àrea denominada Mercadona IT, que treballa per a crear les millors solucions tecnològiques de cara a digitalitzar tots els processos interns de l'empresa: des de la logística als recursos humans, passant per les finances o la construcció. Hui componen el departament més de 1.000 persones i la idea és continuar creixent per a donar resposta a estes necessitats apostant pel talent intern.

Mercadona IT no només té instal·lacions a València, sinó que ha obert també hubs a Sevilla (on hui treballen deu persones), Vigo (amb un equip de huit informàtics), Santander (amb dotze) i la recent obertura d'un nou equip a Porto. Els seus plans requerixen continuar incorporant talent en estes oficines, posant el focus en perfils de desenvolupament de programari i aplicacions, ciberseguretat, infraestructura i dades.

Dos són les principals línies de treball de Mercadona IT: modernitzar aplicacions ja existents i que afecten processos core de la companyia, amb un full de ruta que hui inclou la reenginyeria de més de 300 aplicacions, i digitalitzar nous processos, "amb tecnologies, arquitectures i llenguatges capdavanters", segons Serafín Fernández, director d'Enginyeria Informàtica de la companyia, el qual advoca per tindre el millor equip de professionals. "La nostra aposta per la tecnologia i la innovació va juntament amb la formació dels nostres equips, ja que invertim contínuament per a formar-nos en les últimes tecnologies i skills a través de la nostra Tech Academy", afig.

Proposta de valor de Mercadona IT

Mercadona IT treballa de manera coordinada amb el negoci per a conéixer les seues necessitats i poder oferir productes i eines tecnològiques que ajuden a millorar el treball de tot l'equip de la cadena de supermercats, garantint la qualitat i la seguretat, "després podem veure l'impacte físic que té el nostre treball en les nostres quasi 1.700 botigues i en els blocs logístics, la qual cosa és molt gratificant", destaca el director d'Enginyeria Informàtica de Mercadona, que detalla que la proposta de valor de la companyia es basa en tres pilars fonamentals: tecnologia, desenvolupament i equip.

Tecnologia

Mercadona IT utilitza tecnologies d'avantguarda per a crear grans projectes, amb gran potencial d'usuaris i impacte en les persones. "Per a això comptem amb un equip amb un nivell tècnic elevat, referent en la indústria. Junts definim, creem i apliquem la tecnologia, vivim els projectes end to end i podem veure l'impacte real i directe que tenen sobre el nostre negoci", comenta Serafín Fernández.

Desenvolupament i equip

La companyia oferix des del primer moment als professionals tots els recursos necessaris per a aportar valor i continuar creixent en un entorn estimulant i ple de reptes. "En Mercadona IT es fa carrera creixent en la direcció que més interesse a l'empleat. La nostra política retributiva és sòlida i clara en este sentit".

Per a més informació sobre les ofertes d'ocupació de Mercadona IT, consulteu ací.

Equip de treball Mercadona IT Equip de treball Mercadona ITMercadona compta amb un equip de treball compost per professionals de referència. Equip de treball Mercadona IT

Professionals sector tecnològic MercadonaInformàtic en les instal·lacions de Mercadona. Professionals sector tecnològic Mercadona