Mercadona s'unix al Dia Nacional del Celíac en el seu compromís constant amb les persones que patixen intoleràncies o al·lèrgies alimentàries.

Celebra amb Mercadona el Dia Nacional del Celíac

27 de maig de 2019
  • El 27 de maig se celebra el Dia Nacional del Celíac, una data que pretén donar visibilitat i suport a les persones celíaques.

En Mercadona celebrem el Dia Nacional del Celíac renovant el nostre compromís amb la qualitat de vida d'estes persones. La malaltia celíaca es caracteritza per la intolerància permanent al gluten que es presenta en individus genèticament predisposats i que produïx una reacció inflamatòria, de base immune.

Com a idea, hem seleccionat en este vídeo cinc plats amb productes sense gluten de Mercadona per al desdejuni, l'esmorzar, el dinar, el berenar i el sopar. Això és només una xicoteta mostra de la gran quantitat de productes aptes per a persones celíaques que pots trobar a les nostres botigues.

Assortiment de productes sense gluten de Mercadona en constant creixement

En l'última dècada hem ampliat el nostre assortiment de productes sense gluten. Actualment, tenim més de 1.250 productes lliures d'esta proteïna convenientment envasats i identificats.

En Mercadona tenim en compte també altres al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Per això, treballem diàriament en la millora de l'assortiment i la identificació de productes sense al·lergògens.

Col·laboració amb associacions de persones celíaques

Mantenim una estreta relació amb diferents associacions de celíacs, d'intoleràncies i d'altres al·lèrgies. Entre altres, la Federació d'Associacions de Celíacs d'Espanya (FACE), l'Associació de Celíacs i Sensibles al Gluten (ACSG), l'Associació Espanyola de Persones amb Al·lèrgia a Aliments i Làtex (AEPNAA) i Celíacs de Catalunya (SMAP). L'objectiu conjunt que ens unix és la col·laboració per a trobar solucions que satisfacen les necessitats de totes les persones, i poder oferir-los productes aptes per a les seues dietes amb totes les garanties.

Des d'ací, el nostre suport en este dia especial a totes les persones celíaques i a les associacions que treballen en favor d'este col·lectiu.

Altres recomanacions

Si vols conéixer més productes aptes per a celíacs, fes una ullada a tots estos productes sense gluten de Mercadona