Procedència de la llet Hacendado de Mercadona

Llet d'origen nacional en Mercadona

31 de maig de 2019
  • El 100 % de la llet Hacendado és d'origen nacional, igual que més del 90 % dels productes lactis Hacendado.
  • Mercadona, en la seua aposta pel sector lacti nacional, compra llet a més de 3.000 ramaders de diverses zones d'Espanya.

Per a la venda de llet Hacendado o per a la fabricació de formatges i iogurts Hacendado Mercadona es proveïx de proveïdors totaler que treballen amb més de 3.000 ramaders de diversos punts d'Espanya.

En concret, la llet Hacendado a la venda en els supermercats procedix de 3.126 ramaders de diverses zones productores de tota Espanya.

Per tant, la llet de Mercadona és 100 % d'origen nacional. De la mateixa manera, més del 90 % dels productes lactis Hacendado, com els formatges o els iogurts, també són d'origen Espanya.

La col·laboració de Mercadona amb els ramaders es basa en valors com l'estabilitat, la projecció de futur, la seguretat en la compra i l'especialització. D'esta manera, la companyia aconseguix establir vincles, tant amb este sector, com amb l'agrícola, el ramader i el pesquer, cosa que permet desenvolupar una cadena agroalimentària sostenible que ajude a oferir un assortiment eficaç de la mà dels millors proveïdors especialistes del seu sector. En total Mercadona col·labora amb 9.000 agricultors, 5.500 ramaders i 12.000 pescadors de tota Espanya. 

Mercadona a més aposta, sempre que siga viable, per les matèries primeres d'origen nacional. Una mostra és que més del 85 % del total de productes que ven Mercadona són d'Espanya. En concret, Mercadona fa compres al nostre país per valor de 18.640 milions d'euros a l'any i col·labora amb 2.387 proveïdors comercials i de servici i més de 20.000 pimes i productors de matèries primeres.

Qualitat de la llet Hacendado

La llet Hacendado oferix les màximes garanties de seguretat alimentària i una gran qualitat. La llet de Mercadona ha sigut reconeguda per consumidors en diverses ocasions entre les millors llets del nostre país.