Xa coñeces os nosos Tomates Anhel? Son tomates dunha calidade excelente, que tes á túa disposición en toda España (excepto Canarias).
Proba o seu sabor intenso e doce, equilibrado cunha baixa acidez. Por iso, este tomate é unha elección perfecta para consumilo cru en ensaladas. Con só engadirlle aceite e sal gozarás dunha experiencia gourmet incomparable. Non fai falta nada máis!
Os nosos tomates Anhel son da variedade Marmande. Tomates asucados, de pel escura, cunha cor verde que madura a un irresistible ton chocolate. O interior é de cor rosa escuro.
Aínda que a súa tempada abarca de novembro a maio, o momento ideal para consumilos son os meses de decembro e xaneiro. O frío potencia as súas calidades e é cando mellor resultado ofrecen.
Hai que destacar tamén a súa orixe española, á parte das súas propiedades saudables. É ideal para incluílo na túa cesta equilibrada, rico en antioxidantes e fonte de vitamina C.
A receita máis sinxela e deliciosa para gozar do Tomate Anhel
Nesta receita a clave está en darlle o corte preciso ao tomate para aproveitar todo o seu sabor. Primeiro pártelo pola metade e, despois, cortas cada metade en 8 cuarteiróns. A partir de aí, déixate conquistar polo seu exquisito sabor.
Por suposto, funciona á perfección nunha ensalada con aceite, sal, bonito e pementa negra. Unha combinación perfecta para resaltar a súa frescura e o seu sabor.
Outras recomendacións
Un aceite ideal para aderezar os teus Tomates Anhel é o Aceite de Oliva Virxe Extra Casa Juncal, procedente de Jaén.
Suxerímosche 13 receitas para as túas ceas máis equilibradas.
Coñeces as ensaladas verticais? Descubre a mellor técnica para preparalas e como combinar os ingredientes.