Se aínda non probaches o Satay de Tofu traémosche unha receita moi especial para que goces con este prato de orixe asiática. E se xa o fixeches, propoñémosche que esta vez sexas ti quen o prepare na casa coa axuda deste vídeo.
Preparámolo con tofu, verduras e unha exquisita salsa de leite de coco e cacahuetes. Apetéceche?
Sigue o vídeo paso a paso da Receita de Satay de Tofu con Verduras
Ingredientes para 4 persoas:
- 1 paquete de tofu
- ¼ de brócoli co seu talo
- ¼ de coliflor
- ½ tomate negro
- ½ cenoria
- 2 culleradas de cacahuetes
- ½ lata de leite de coco
- Sementes de sésamo
- Aceite de xirasol
- Espetos
- 2 culleradiñas de curry
- 1 culleradiña de cúrcuma
Paso a paso:
1. Cortar as verduras, incluídos os talos do brócoli.
2. Picar os cacahuetes.
3. Cortar o tofu en cadrados.
4. Ensartar o tofu nos espetos.
5. Dourar os espetos.
6. Refogar as verduras.
7. E o tomate.
8. Engadir cúrcuma, curry e leite de coco.
9. Incorporar os cacahuetes picados.
10. Servir no prato e decorar con sésamo.
Outras recomendacións
Se queres coñecer máis pratos para as túas comidas e ceas visita a nosa sección de Receitas.