Receita de Paella de Carne e verduras con Caldo para paella, deliciosa elaboración coa que sorprender os teus invitados.

Receita de Paella de Carne e verduras con Caldo de Mercadona

02 de agosto de 2018

Reunirse para comer unha paella de polo e coello coa familia ou cos amigos é un momento especial, pero hai que saber como combinar correctamente todos os ingredientes para que quede perfecta.

Detallámosche, paso a paso, como elaborar a deliciosa receita de Paella de Carne con polo e coello, aproveitando as verduras que che recomendamos e, sobre todo, o Caldo para Paella de Carne con Rustrido de Mercadona. Todos á mesa!

Sigue o vídeo da receita de Paella de Carne e verduras con Caldo para paella:

Ingredientes para 4 persoas:

  • Medio polo cortado en anacos
  • Medio coello cortado en anacos
  • 1 brick de Caldo para Paella de Carne con Sofrito
  • 400 g de arroz redondo
  • 300 g de feixóns verdes
  • 150 g de Garrofón conxelado
  • 1 ou 2 alcachofas
  • Aceite de oliva
  • Sal

Paso a paso:

Sigue paso a paso esta saborosa receita, para aprender a elaborar unha Paella de Carne e verduras con Caldo para paella de Mercadona.

1. Botar o aceite na paella.

 Receta de Paella de Carne y verduras Paso 1

2. Dourar o polo e o coello cortado en anacos entre cinco e dez minutos.

Receta de Paella de Carne y verduras Paso 2

3. Engadir os feixóns verdes.

 Receta de Paella de Carne y verduras Paso 3

4. Refogar todo xunto 15-20 minutos a lume medio e engadir sal.

Receta de Paella de Carne y verduras Paso 4

5. Verter el caldo para paella de carne con sofrito y poner el fuego fuerte.

Receta de Paella de Carne y verduras Paso 5

6. Esperar ata que ferva.

 Receta de Paella de Carne y verduras Paso 6

7. Engadir 400 g de arroz (100 g por persoa)

 Receta de Paella de Carne y verduras Paso 7

8. Incorporar las alcachofas cortadas en cuartos.

Receta de Paella de Carne y verduras Paso 8

9. E o garrofón.

Receta de Paella de Carne y verduras Paso 9

10. Remover ben todo e distribuír igualando os ingredientes na paella.

 Receta de Paella de Carne y verduras Paso 8

11. Manter en ebulición forte durante 10 minutos aproximadamente e outros 5 minutos aproximadamente a lume medio. Non remover máis.

 Receta de Paella de Carne y verduras Paso 11

180802 Receta de Paella de Carne y verduras Paso 12

12. Deixar repousar uns minutos e servir no prato ou comer da paella

 Receta de Paella de Carne y verduras Paso 13

Receta de Paella de Carne y verduras Paso 14

Cando lles sirvas aos comensais esta receita de Paella de Carne con Caldo para paella de Mercadona, converterase no prato preferido de todos os teus invitados.

Outras recomendacións

Mentres se prepara a paella, podes gozar xunto ao resto de invitados cos Aperitivos de Verán, unha oferta de snacks, froitos secos e outros alimentos perfectos para compartir.

Despois de terminar unha deliciosa paella, apetece de sobremesa algo fresco e lixeiro, como os novos Xeados de Mercadona, Mini Nocciola e Cono Mediano de Nata con Galletas ao Cacao.