Probaches os nosos Yakisoba? E os Yum-yum? Se che gusta a comida oriental seguro que che encantan estes noodles. Ademais do seu delicioso sabor, son ideais para eses días nos que non se ten case tempo para cociñar, xa que se fan nun momento. Así, podes resolver comidas ou ceas rápidas sen máis complicacións.
Sabemos que moita xente confunde estes dous tipos de fideos instantáneos e por iso queremos ensinarche cales son as principais diferenzas en canto á súa composición, sabores e preparación. Para que elixas os que máis che apetezan en cada momento.
Diferenzas entre Yakisoba e Yum-yum
A principal diferenza é que os Yakisoba son noodles que se comen sen caldo, mentres que os Yum-yum son noodles con caldo
Os fideos Yakisoba preséntanse en diferentes sabores (soia, curry polo..), mentres que os Yum-yum teñen sabor a polo.
Diferenzas na preparación de ambos os dous fideos
A continuación, dispós das instrucións de preparación de ambos os dous produtos. Sígueas para conseguir a mellor textura e un óptimo sabor en cada caso.
Como se preparan os Yakisoba?
1. Retirar as dúas tapas e o sobre.
2. Engadir auga fervendo ata a liña interior.
3. Cerrar a tapa de plástico e esperar 3 minutos.
4. Escorrer a auga a través das aberturas da tapa.
5. A continuación, engadir o contido do sobre e, listo!
Como se preparan os Yum-yum?
1. Abrir a tapa parcialmente.
2. Introducir os condimentos.
3. Engadir auga fervendo ata a liña.
4. Cubrir durante 3 minutos.
5. Remover e, a gozar!
Outras recomendacións
Se che gusta a comida de inspiración oriental, para un día que teñas un pouco máis tempo recomendámosche estas dúas receitas de noodles.