Se buscas un Aceite de Oliva Virxe Extra de alta calidade, tes que probar o Casa Juncal, elaborado con olivas de variedade picual de colleita temperá, con afroitado alto e picante e amargor equilibrados.
Ouro líquido procedente de Jaén, perfecto para aderezar as túas ensaladas, tostas, gaspachos, elaborar salsas e cociñar outros pratos propios da dieta mediterránea. Un aceite de gran prestixio internacional polo seu sabor e excelencia.
Características do Aceite de Oliva Virxe Extra Casa Juncal
Estes son algúns dos seus trazos característicos:
- Aceite de Oliva de categoría superior obtido directamente de olivas e só mediante procedementos mecánicos.
- Producido en terreos de oliveiras da variedade picual en regadío, situadas no parque natural da Serra de Andújar (Jaén).
- Elaborado con olivas recollidas entre finais de outubro e a primeira quincena de novembro, xusto cando se encontran no seu momento óptimo.
- Intenso aroma a oliva verde e herba acabada de cortar.
- Aromas herbáceos e afroitados de gran complexidade.
- Sorprende na boca polo seu delicado e doce sabor inicial.
- Retrogusto de améndoas
- Finaliza cun agradable e equilibrado picante.
- Sabor persistente e harmonioso.
AOVE Casa Juncal Colleita Temperá, un aceite premiado nos certames internacionais máis importantes
Este aceite obtivo recentemente dúas medallas de ouro en dous certames internacionais de gran prestixio. Os expertos do New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) e do London International Olive Oil Competitions (London IOOC) valoraron as súas características e calidades sensoriais e recoñeceron a súa enorme calidade a todos os niveis.
Un aceite ideal para acompañar pratos de verán
Dálle gusto ao teu padal con estas tres suxestións de consumo. Este aceite achégalles a súa marcada personalidade, contribuíndo a un saboroso conxunto e redondeando as preparacións.
- Gaspacho andaluz.
- Ensalada grega de tomate cereixa, queixo feta, cebola morada e olivas negras
- Tosta de aguacate, salmón, eiruga e sésamo.
Outras recomendacións
Coñeces as Receitas de verán para maridar cos nosos viños?