Ezagutzen duzu gure Brisa hostore hautsia? Masa hauskor hau, zapore neutroari eta moldakortasunari esker, osagai eta betegarri askorentzat egokia da. Erabiltzeko oso erraza da, eta ez da gehiegi oratu behar, elastiko bihur ez dadin. Bere ehundura koipetsu eta kurruskariak osagai ezin hobea egiten du errezeta gozo eta gazi ugari prestatzeko: tartak, quicheak, tartaletak, enpanadak eta labeko beste plater batzuk.
Gure masaren irina gariaren bihotzarekin egiten da, hornitzailearen beraren errotan, haren irin-errezetari jarraikiz eta kalitate-estandar zorrotzenak betez. Ikasi nahi duzu miniquicheen errezeta bat egiten gure Brisa hostore hautsiarekin?
Brisa hostore hautsiarekin miniquicheak egiteko, jarraitu jarraian adierazitako urratsei
Osagaiak
- 2 xafla brisa hostore hautsi.
- 100 g tipula karamelizatu.
- 150 g gorgonzola gazta.
- 100 g mascarpone gazta.
- 100 ml kozinatzeko esne-gain.
- Arrautza irabiatu bat.
- Tipulina.
- Gatza.
- Piperbeltz beltza.
Pausoz pauso
1. Luzatu masa hautsia eta moztu zirkulu txikitan. Gero, jarri moldeetan quicheak prestatzeko, eta zulatu sardexka batekin.
2. Bete moldeak garbantzu lehorrekin, masa puztu ez dadin. Gero, jarri labean 180 ºC-an, aurrez berotu ondoren, eta utzi prestatzen 7 bat minutuz, gutxi gorabehera.
3. Nahastu arrautza irabiatua esne-gainarekin, gatzarekin, piperbeltzarekin, tipula karamelizatuarekin, mascarponearekin eta gazta urdinarekin.
4. Bota nahasketa hori quicheen gainean, eta laberatu berriro beste 10 minutuz, betegarria gatzatu arte.
5. Atera quicheak moldeetatik, eta eman azken ukitu bat tipulin xehe txikituaz hautseztatuz.
Beste gomendio batzuk
Quicheak gustuko badituzu, Brisa hostore hautsiarekin egiteko beste errezeta paregabe bat emango dizugu: Izokin-quichea, ganba, tipula, arrautza eta zainzuriekin.
Ikasi atun-enpanadilla goxo batzuk prestatzen gure Enpanadak egiteko orearekin.