Edari freskagarri bat hartuko zenuke? Beroa nabaritzen hasten denean, aukera bikaina da baso bat Txufa-hortxata fresko eta goxo bat hartzea edo Kanela- eta limoi-edari eder bat.
Hortxata da txufa kontsumitzeko modurik ezagun eta gozoena. Edari hau Valentziako gastronomiako enblema da aspalditik. Mercadonan, hortxatak eta txufa-edariak ditugu aukeran, basokada hotz eder bat har dezazun. Edo kanela- eta limoi-edari freskagarri bat har dezakezu, nahiago baduzu.
Hortxata freskoa
- Edozeinentzako modukoa
- Eguneko edozein unetan har dezakezun edari freskagarri bat da, baita postre gisa ere. Valentziakoa da jatorriz.
- Ura, azukrea eta txufa bustiak ditu, bai eta zaporea areagotzen duten beste osagai batzuk ere, hala nola kanela eta limoia.
- Valentziako hortxatagintzatik hartutako errezeta da.
- Hotz hartu behar da. Fartó deritzen bizkotxoekin edo beste edozein bizkotxo tradizionalekin hartzeko modukoa.
- Hortxata freskoa aurkitu dezakezu Espainiako denda guztietan (Kanarietan izan ezik).
Txufa-hortxata
- Eguneko edozein unetan har dezakezun edari freskagarri bat da, baita postre gisa ere. Valentziakoa da jatorriz.
- Ura, azukrea eta txufa bustiak ditu, bai eta zaporea areagotzen duten beste osagai batzuk ere, hala nola kanela eta limoia.
- Berrikuntza nagusietako bat da alergenorik gabe egin dugula eta txufa-portzentaje handiagoa duela orain.
- Hotz hartu behar da. Fartó deritzen bizkotxoekin edo beste edozein bizkotxo tradizionalekin hartzeko modukoa.
Txufa-edari azukre gehigarririk gabea
- Eguneko edozein unetan har dezakezun edari freskagarri bat da, baita postre gisa ere. Valentziakoa da jatorriz.
- Ura, azukrea eta txufa bustiak ditu, bai eta zaporea areagotzen duten beste osagai batzuk ere, hala nola kanela eta limoia.
- Hortxataren azukrerik gabeko bertsioa da. Edulkoratzaile bat du, eta hortxata gustatzen zaien baina azukrerik hartu nahi ez dutenentzat pentsatuta dago.
- Produktua hobetu dugu, alergenoak kenduta eta edulkoratzailea % 30 murriztuta. Gainera, txufa-portzentajea handitu dugu.
- Hotz hartu behar da. Fartó deritzen bizkotxoekin edo beste edozein bizkotxo tradizionalekin hartzeko modukoa.
Kanela- eta limoi-edaria
- Esne-oinarria eta bainila- eta kanela-zaporea duen edari freskagarria.
- Adin guztietako jendearentzat da egokia, helduentzat zein haurrentzat.
- Ahal bada, hotz hartu behar da.
Ohiko galderak
Zer alde dago hortxata eta txufa-edariaren artean?
Biek dute txufa oinarri, baina ez dira berdinak.
Produktuaren azukre-kantitatean dago aldea. Gure txufa-edariak ez du azukre erantsirik, eta, hortxata izena hartzeko, azukre erantsia izan behar du.
Beste gomendio batzuk
Uda honetan, mantendu gorputza hidratatuta eguneko 24 orduetan.