Kalitatea gorenekoa da Hacendado Matcha Tea, eta te berdearen hostoetatik lortzen da.

Hacendado Matcha Tea. Modako te japoniarra

2018ko urtarrilaren 23a

Matcha tea Japoniakoa da jatorriz, eta tearen zeremonia tradizionalean erabiltzen da.

Kalitate handiko tea da. Te berdearen hosto osoetatik lortzen da, landatze-, biltze- eta lehortze-prozesu berezi baten ondoren, te-hostoak ehota, hauts fin berde bizi bat lortzeko. Bere ezaugarri nagusia zapore gazi-gozoa da, bai eta aroma fresko usaintsua ere, te berdearen zaleek bereziki estimatzen dutena.

Matcha edaten ari zarenean, te-hostoaren % 100 edaten ari zara.

10 kikira te berde baliokidea 1 kikara matcha.

Bere propietateei eusten die ur beroarekin, hotzarekin, smothhiearekin edo gogokoen duzun landare-edariarekin nahastuta ere.

Nola prestatu matcha perfektua?

Matcha ez da prestatzen beste te batzuk bezala. Hona hemen te-mota hori prestatzeko hiru modu. Aukeratu gehien gustatzen zaizuna, edo are hobeto, proba itzazu denak!

Hacendadoren matcha tea, estilo tradizionalean:

  • Irakinarazi ura.
  • Bahetu matcha stick bat iragazki batekin, kikara, bol edo edalontzi batean, pikorrik ez izateko.
  • Bete kikara bat urez, erdiraino.
  • Irabiatu bizkor, tea desegin arte.
  • Bota gainerako ura, eta eragin gainean aparra sortu arte. Irabiagailu erabil dezakezu apar gehiago sortzeko.
  • Bota nahi beste gozagarri.

Prestatu zure matcha lattea:

Matcha hartu nahi baduzu, baina haren zaporea oso bizia dela iruditzen bazaizu, matcha latte gozo bat presta dezakezu, eta edari begetala gehitu uraren ordez. Eta kito, bota nahi beste gozagarri.

Matcha tearen smoothiea:

Eguna energiarekin hasi nahi baduzu, matcharen smoothie bat prestatzea gomendatzen dizugu, urrats hauei jarraituz:

  • Baso amerikar batean platanoa, sagarra, edari begetal irabiatu bat eta matcha tea gehitu.
  • Bota nahi beste gozagarri, eta irabiatu.

Beste gomendio batzuk

Osatu zure gosaria ohitura berriko txigorki hauekin. Mokadu txikiak, gosaritarako, bazkaritarako edo edozein unetarako egoki-egokiak.