Ezagutu gure smoothie eta zuku freskagarri eta osasungarriak.

Freska zaitez gure Smothie eta zukuen zapore naturalekin

2024ko maiatzaren 30a

Beroa iristen denean, Smoothieak eta zukuak ezinbesteko aliatu bihurtzen dira hidratatzeko aukera nutritibo eta goxoak nahi dituztenentzat. Zapore naturala izateaz gain, edari freskagarri hauek orekatuak dira eta organismorako funtsezkoak diren bitaminak eta mantenugaiak ematen dizkizute.

HPP (High Pressure Processsing) kontserbazio-prozesuaren bidez kontserbatzen dira. Dena jakin nahi duzu edari fresko eta osasuntsu hauei buruz?

Smoothies y Zumos de Mercadona

4 erreferentzia ezin hobe gure Smoothie eta zukuen aukeran

Smoothieak

Gure Smoothieek testura sendoa eta mamitsua dute, eta ase egiten zaituzte.

  • Marrubi- eta banana-smoothiea: marrubi-purea, sagar-zukua eta banana-purea ditu osagai nagusi.
  • Mango- eta laranja-smoothiea: sagar-zukua, mango-purea eta laranja-zukua ditu osagai nagusi.

Zukuak

Gure zukuek testura likidoagoa eta arinagoa dutenez, ezin hobeak dira otorduetan edateko.

  • Meloi-, mango- eta anana-zukua: anana-zukua, sagar-zukua, meloi-purea, mango-purea eta marakuia-zukua ditu, besteak beste.
  • Marakuia- eta chia-zukua: zaporeen nahasketa exotiko eta tropikala, non freskotasuna eta bizitasuna nagusitzen baitira. Chiak testura berezia ematen dio, eta, gainera, mantenugaiak gehitzen dizkio.

Gure Smoothieen eta zukuen ezaugarri komunak

Gure smoothie eta zukuek ez dute azukre erantsirik (frutak berez duen azukrea baino ez), eta horrek aukera are osasungarriagoa bihurtzen ditu egunerokorako.

Gainera, 250 ml-ko botilak ditugu, formatu praktiko eta ezin hobea zurekin eraman eta edonoiz eta edonon kontsumitzeko.

HPP (High Pressure Processing) kontserbazio-prozesua

% 100 fruta-zukuarekin egindako edariak dira, eta HPP (High Pressure Processing) kontserbazio-teknika berritzailearen bidez prozesatu dira. Teknika horrek elikagaien freskotasuna eta segurtasuna bermatzen ditu, produktuen propietate organoleptikoak eta nutrizionalak mantentzen baititu.

Elikagai eta edari hotzak giro-tenperaturan (5 °C – 20 °C) prozesatzeko teknika bat da. Ur bidez presio hidrostatiko maila altuak aplikatzean datza. Irtenbiderik onena da produktuak modu naturalean kontserbatzeko.

Beste gomendio batzuk

Nahiago dituzu Freskagarri gasdunak? Ezagutu gure kola, laranja eta lima-limoizko freskagarrien aukera.

Egunik beroenetan freskatzeko, ez dago infusio hotz bat baino hoberik. Aukera zabala dugu: probatu itzazu orain!

Eman begiratu bat gure Gari-talotxoen, piadinen eta pita-ogien aukera zabalari. Oso erraz prestatzen dira!