Ezagutzen duzu enpanadetan dugun aukera zabala? Bada non hautatu, eta denak daude oso goxoak. Ezin hobeak dira partekatzeko. Gainera, kalitatea hobetu dugu prestaketa horietan, eta askoz erakargarriagoak dira. Jarraitu irakurtzen!
4 enpanada-barietate zoragarri
Atun-enpanada
- Bi formatutan eskuratu daiteke: 500 g eta 1,120 kg.
- Atun-enpanada, laukizuzena formaz, masa kurruskari eta betegarri mamitsukoa.
- Hegalaburraren zaporea tomatearekin erretako piper eta kalabazinen leuntasunarekin eta albaka ukitu arinarekin konbinatzen du.
- Kalitate-hobekuntzak:
- Errezetaren hobekuntza.
- Enpanadaren forma-aldaketa.
Enpanada Boloniarra
- Berria.
- Pisua: 500 g.
- Enpanada Boloniarra, laukizuzena formaz, urre-kolorekoa.
- Behiki- eta txerriki-nahasketa, boloniar erako errezetarekin prestatua.
Oilasko- eta Perretxiko-enpanada 500 g
- Pisua: 500 g.
- Oilasko- eta Perretxiko-enpanada laukizuzena, laberatua eta urre-kolorekoa.
- Oilasko-izterrez, hazkuntzako perretxikoz eta gazta zuri pasteurizatuzko kremaz betea.
- Kalitate-hobekuntzak:
- Enpanadaren forma-aldaketa.
Barazki-enpanada
- Pisua: 500 g.
- Barazki-enpanada, laukizuzena formaz, masa kurruskari eta mamitsukoa.
- Barazki erreen betegarri mamitsua eta curry-ukitutxo bat.
- Beganoentzat egokia.
- Kalitate-hobekuntza:
- Errezetaren hobekuntza
- Enpanadaren forma-aldaketa.
Erretiluen kalitatea ere hobetu dugu
Gure enpanada-aukera osoan hobetu egin da erretiluen kalitatea: aluminio-materialezko erretiluak erabiltzetik kartoizkoak erabiltzera pasatu gara, eta, hala, denbora gehiago irauten du enpanaden kalitateak. Gainera, orain, poltsa bakoitzak enpanadaren izena idatzita dauka, erraz identifikatzeko.
Beste gomendio batzuk
Gozatu gure Patata-tortillez, izan tipuladuna edo izan tipularik gabea, zapore tradizionalekoa betiere.