Ezagutu gure latako haragi-bolen: oilasko-bolak eta bolak saltsan.

Probatu gure oilasko-bolak eta bolak saltsan

2022ko maiatzaren 04a

Sukaldean aritzeko astirik ez eta plater goxo batez gozatu nahi duzun une horietarako, aukera bikaina dira haragi-bola hauek.

Bi motatakoak ditugu:

  • Oilasko-bolak.
  • Bolak saltsan.

Imagen Texto 1 Albóndigas

Oso produktu erosoa, prestatzen eta jaten erraza

  • Prestatzeko erraztasuna da haragi-bola hauen ezaugarri nagusia.
  • 420 gramoko latatan datoz.

Nola prestatu?

  • Mikrouhin-labean: jarri lataren edukia mikrouhin-laberako egokia den ontzi batean, eta berotu 2 minutuz. Adi: ez sartu lata bera mikrouhin-labean.
  • Kazola batean: hustu potoaren edukia, eta berotu tenperatura ertainean 5-6 minutuz, eraginez.

Kontsumo-iradokizunak

Imagen Texto 2 Albóndigas

Gogoratu gure latako haragi-bolek aukera bat baino gehiago ematen dituztela kontsumitzeko garaian, zure platerei aniztasuna eman diezaiezun. Adibidez:

  • Arrozarekin konbinatzen badituzu, errezeta oso bat izango duzu, zure menuetarako aproposa.

Imagen Texto 3 Albóndigas

  • Lagundu pastarekin, eta plater bakar ederra izango duzu bazkari edo afari baterako.

Imagen Texto 4 Albóndigas

  • Zerbitzatu patata batzuekin; beti arrakasta izaten du konbinazio horrek!

Imagen Texto 5 Albóndigas

  • Nahiago dituzu barazkiekin? Haragi-bolen kontrapuntu ezin hobea dira barazkiak.

Imagen Texto 6 Albóndigas

Beste gomendio batzuk

Ezagutzen dituzu gure Patata- eta tipula-tortillak, berotu eta jateko prest daudenak?