Cookien erabilera

Gure berezko "cookie"-ak zein hirugarrenenak erabiltzen ditugu gunea egiteko. Nabigatzen jarraitzen baduzu beren erabilera onartzen duzu.

Informazio gehiago eta cookie politika.

Proba ezazu gure koko-ur % 100 naturala, udako edaririk freskagarriena. Ez du ez kontserbagarririk, ez azukre erantsirik.

Aurtengo udan, edan gure koko-ur freskagarria, % 100 naturala

2018ko abuztuaren 07a

Ez dakizula zer den Mercadonaren koko-ur % 100 naturala? Edari oso freskagarria da, primerakoa udako beroari aurre egiteko.

Gainera, beste ezaugarri hauek ere baditu:

  • Ez da fruta-kontzentratuz egina.
  • Ez du kontserbagarririk.
  • Ez du azukre erantsirik (koko-uraren azukreak bakarrik ditu, guztiz naturalak).

Koko-ur % 100 naturala, potasio-iturri bikaina

Edari oso freskagarria ez ezik, potasio-iturri naturala ere bada koko-ura. Potasioa:

  • Maila normaletan eusten dio arteria-presioari.
  • Ondo funtzionatzen laguntzen die giharrei.

Horregatik, kirolarientzat ere edari ezin egokiagoa da, hidratazio egokia izaten laguntzen baitie, udako hilabeteetan batez ere.

Nola hartu Mercadonaren koko-ura

Oso erraza da Mercadonaren koko-ura hartzea: hoztu, astindu zerbitzatu aurretik, eta edateko prest dago. Ezin errazagoa da.

Bi tamainatan saltzen da:

  • 330 cm³-ko ur-kokoa: 1 kontsumo-unitate.
  • 1.000 cm³-ko ur-kokoa: (tamaina familiarra, 1 litrokoa): 4 basokada (baso bakoitza, 250 cm³).

Hartara, zure premiei ondoen egokitzen zaien tamaina hauta dezakezu.

Kontserbatzeko, berriz, leku fresko eta lehor batean gorde behar da eta, ontzia ireki ondoren, hozkailuan sartu eta zazpi egun igaro baino lehen kontsumitu behar da.

Aurtengo udan, eduki beti eskura Mercadonaren koko-ur % 100 naturala. Hoztu, astindu... eta edan!

Beste gomendio batzuk

Benetako zaporeak gustatzen bazaizkizu, hor dituzu Mercadonaren landare-jatorriko edariak ere. Hotzak edo giro-tenperaturan edan daitezke.

Eta freskatzeko nahiago baduzu jogurt bat, edateko Hacendado jogurtak eskaintzen dizkizu Mercadonak, fresko-freskoak, zenbait zapore eta testuratakoak.