Esbrina per què venem el nostre Cogombre holandès envasat.

Per què venem el Cogombre holandès envasat?

28 de agost de 2020

Som absolutament conscients de la necessitat de reduir el plàstic. Al mateix temps, sempre intentem buscar la millor opció que ens permeti mantenir la màxima qualitat dels nostres productes. És per això que, ara per ara, no sempre podem prescindir dels plàstics.

El plàstic del Cogombre holandès ajuda a conservar-ne la frescor i la qualitat durant més temps

Pepino holandes 1  

Després de fer moltes proves, el resultat és que prescindir de l'envàs de plàstic al Cogombre holandès en minva la qualitat.

Al cap de poques hores sense envàs, es constata que el producte pateix una deshidratació clara i pèrdua de fermesa, i que està més tou i apagat. Aquest deteriorament també es produeix encara que el mantinguem al mural de fred.

Després de diferents assajos, hem comprovat que el producte es manté amb la màxima qualitat i frescor durant més temps amb l'envàs de plàstic.

L'envàs de plàstic proporciona, en aquest cas, una millor conservació, frescor i qualitat del producte durant almenys 8 dies, enfront de 3 dies sense envasar.

Pepino holandés 2  

Tanmateix, seguim estudiant alternatives pel que fa a l'envasament, que ens permetin mantenir la qualitat dels nostres productes, evitar el malbaratament alimentari i donar una solució al problema del plàstic.