Informe Salmó Sostenible Hacendado de Mercadona

Salmó Hacendado: un peix sostenible de Mercadona

08 de febrer de 2021
  • El salmó fresc a granel i en safata de Mercadona prové de piscifactories gestionades de manera responsable i sostenible.
  • Els principis de conservació que compleix el salmó fresc de Mercadona respecten els estàndards de l’ASC i de Global Good Aquaculture Practice (Global Gap).
  • Tots els proveïdors de peix de Mercadona compleixen amb la Política de Compra de Productes de la Pesca.

Mercadona té una Política de Compra de Productes de la Pesca pròpia, amb què aposta per garantir la sostenibilitat dels productes pesquers que posa a la venda i que signen tots els proveïdors. El salmó fresc d’Hacendado a granel i en safata compleix els requisits d'aquesta Política de Compra de Productes de la Pesca i els estàndards més estrictes de sostenibilitat.

El salmó fresc de Mercadona procedeix de piscifactories certificades en seguretat alimentària, medi ambient i benestar animal, i gestionades de manera responsable i sostenible. Això és possible gràcies a la feina que fa el proveïdor Leroy Seafood juntament amb l’ASC i Global Good Aquaculture Practice (Global Gap).

El proveïdor és auditat anualment per comprovar que es compleixen els principis de conservació que promouen tots dos estàndards.

Per conèixer les condicions i obtenir informació sobre la sostenibilitat del salmó fresc de Mercadona, pots consultar l’informe següent (Document en castellà):

Informe Salmón Sostenible Hacendado de Mercadona

Descargar

 

A més, el proveïdor participa en projectes d'R+D destinats, per exemple, a implementar noves tecnologies que permetin incrementar la sostenibilitat de la producció.

Aquest fet està recollit a l'ODS 14 de Vida Submarina dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU, al qual Mercadona està adherida. Això significa que promou la conservació i la utilització sostenible dels mars i els recursos marins.

Logo EActiVat