Aconsegueix un efecte lífting immediat amb el nostre tractament facial amb làmines reabsorbibles.

Tractament facial efecte lífting amb làmines reabsorbibles

08 de abril de 2024

Vols lluir una pell més ferma i radiant? Aprèn a fer servir el nostre tractament facial amb làmines reabsorbibles, amb què aconseguiràs un efecte lífting natural i visible a l'instant. T’animes a provar-lo?

En què consisteix aquest tractament? Com actua?

En primer lloc, es prepara la pell humitejant-la amb una Mist d'Aigua de Roses, qualsevol aigua facial o tònic facial, per poder activar així les làmines reabsorbibles.

Aquesta combinació de tecnologia innovadora permet que els components, fibres ultrafines, s'introdueixin immediatament a la pell i augmentin la seva eficàcia. Els seus actius actuen com a antiedat i proporcionen a la dermis un efecte lífting immediat.

Col·locant les làmines estratègicament, es pot aconseguir aixecar i tensar zones específiques del rostre. L'efecte que s’obté després del seu ús és absolutament natural i visible a l'instant.

Curosament formulades, cada làmina conté una tecnologia única que encapsula l'actiu en una matriu patentada ultrafina.

Quins actius contenen els seus productes?

Mist d'Aigua de Roses

Mist de Agua de Rosas Mercadona

Actius: extracte de roses

És un ingredient popular en cosmètica i cura de la pell, que pot ajudar a millorar-ne la salut i l’aspecte. És l'oli essencial que s'obté dels pètals de roses. Destaca per les seves propietats hidratants, amb una alta capacitat de retenir l'aigua a la pell. Calma, suavitza i té efectes antioxidants, de manera que en aplicar-la facilita l'absorció de les làmines i la penetració dels actius.

Làmines reabsorbibles

Láminas reabsorbibles Mercadona

Actius: hidroxitirosol, pullulan i elastina

Hidroxitirosol: és un potent antioxidant natural procedent de l'oliva, que actua com a antiedat i aporta l'efecte lífting. Reconegut per les seves múltiples propietats, combat els senyals de l'envelliment cutani neutralitzant els radicals lliures i estimulant la producció de col·lagen. Deixa la pell més ferma, llisa i radiant.

Pullulan: substància natural rica en vitamines, pèptids, enzims i probiòtics, que ajuden a mantenir la barrera de protecció natural de la pell en òptimes condicions. Enforteix aquesta barrera, cosa que contribueix a millorar la hidratació, l’elasticitat i la resistència de la pell, i a protegir-la d'agents externs i de l'envelliment prematur.

Elastina: és una proteïna present en la fibra del teixit connectiu de la pell, que té un paper fonamental en la seva elasticitat i flexibilitat. Incloent-la en les làmines reabsorbibles, es potencia la capacitat de la pell per recuperar la seva forma i fermesa, amb un efecte durador.

Lámina reabsorbible efecto lifting

Instruccions d’ús

1. Tanca els ulls i polvoritza la Mist d’Aigua de Roses (també pots fer servir qualsevol aigua facial o tònic facial) a una distància aproximada d'uns 15 cm sobre la zona desitjada. Pressiona completament el polsador per obtenir la millor polvorització. Aplica-la tantes vegades com calgui per humitejar el cutis.

2. Amb les mans eixutes, col·loca les làmines reabsorbibles sobre la superfície que vols tractar, amb el costat mat cap a la pell i la part brillant cap a fora.

3. Així que la làmina s'hagi absorbit totalment i es torni transparent, retira’n amb cura la part brillant.

4. En cas que hagi quedat alguna zona que no s’hagi adherit bé, torna a polvoritzar.

5. Tot seguit es pot fer servir qualsevol cosmètic facial que es vulgui, fins i tot maquillatge.

Altres recomanacions

Coneixes el Sèrum Retinol? Regenera’t la pell amb aquest tractament intensiu potenciador i regenerador cutani, apte per a pells normals i especialment recomanat per a pells seques.

Gaudeix d’una pell radiant i fresca amb la nostra línia de tractaments exfoliants.

T'ensenyem el pas a pas perfecte per fer-te la pedicura amb els productes més adequats per obtenir el millor resultat.