Regenera’t la pell del rostre amb el nostre tractament facial Regen Skin Potenciador Retinol

Regenera’t la pell amb Regen Skin Potenciador Retinol

11 de gener de 2021

Et presentem Regen Skin Potenciador Retinol. Aquest nou tractament facial intensiu combina en un sèrum els actius potents d'un tractament cosmètic professional, que ajuden a revertir els efectes de l'edat gràcies als beneficis múltiples per a la regeneració de la pell.

Aquest regenerador cutani t'ajuda a incrementar la fermesa i la hidratació del rostre, i li aporta elasticitat i unificació. A més, millora el to de la pell, així com la textura i l'aspecte de les arrugues profundes d'expressió i les imperfeccions. La seva textura de sèrum no deixa sensació greixosa.

Quins són els principis actius de Regen Skin Potenciador Retinol?

Aquest tractament facial està formulat amb principis actius d'eficàcia reconeguda:

  • Bakuchiol, ingredient d'origen vegetal que reverteix els senyals de l'envelliment alhora que millora la textura i el to de la pell.
  • Retinol, que té una acció antitaques i unificadora del to, i també aporta elasticitat i prevé el dany provocat per les radiacions solars.
  • Reforçat a més amb retinol encapsulat, que allibera lentament l'actiu i n’augmenta l’acció i la tolerància a la pell.
  • Factor de creixement EGF, que contribueix a la producció de col·lagen i elastina, i millora l'aparença de les arrugues.

Per a quin tipus de pell està recomanat?

Regen Skin Potenciador Retinol està indicat per a tot tipus de pells (excepte sensibles) amb senyals d'envelliment més marcats, sense importar l'edat: arrugues pronunciades, manca de fermesa, to apagat...

Com es fa servir?

  • Cal aplicar-ne 3 o 4 gotes amb moviments circulars ascendents, en dies alterns, sobre el rostre net i eixut, evitant el contorn d'ulls, abans de la crema diària de nit.
  • S’ha d’utilitzar amb moderació al principi (un parell de cops a la setmana), fins que la pell s'adapti al retinol. Amb els dies, se’n pot anar augmentant l’ús.
  • És recomanable fer servir protector solar als matins si s’ha utilitzat la nit anterior.

Altres recomanacions

Coneixes Prevent Age Skin? Actua contra els senyals que envelleixen el rostre i li aporta un millor aspecte.