Pren el sol amb seguretat amb els nostres protectors solars i segueix els nostres consells.

Cremes i protectors solars per cuidar-te la pell

13 de maig de 2024

Coneixes les nostres cremes i protectors solars? Aquest any, gaudeix de l'estiu sense preocupacions i fes del sol el teu millor aliat. Tot i que els rajos solars poden ser beneficiosos i prendre el sol és un plaer (és clar que sí!), és fonamental seguir unes pautes clares i fer servir el producte adequat per protegir la pell.

Preparar, protegir i reparar són les tres regles bàsiques per lluir un bronzejat bonic, saludable i durador. Tant és si ets a la platja, a la piscina, a la muntanya o en una terrassa com si passeges per la ciutat. Sigui on sigui, cal que et cuidis i t’hidratis la pell cada dia.

Descobreix com fer-ho amb els nostres consells per prendre el sol i la nostra gamma de cremes i protectors solars. Tria la protecció que s'ajusti millor a la teva pell!

Saps com protegir-te la pell del sol?

 • Sigues constant i protegeix-la cada dia, els 365 dies de l'any, fins i tot a l’hivern amb els seus dies ennuvolats. El protector solar és el teu millor aliat per tenir cura de la pell i evitar-ne l'envelliment prematur.
 • Aplica el protector generosament 30 minuts abans de l'exposició solar.
 • Torna’l a aplicar cada dues hores per mantenir la protecció, especialment després de banyar-te, suar o eixugar-te amb la tovallola.
 • Protegeix-te quan surtis a prendre alguna cosa i abans de fer esport a l'aire lliure.
 • Tria el factor de protecció solar (FPS) adequat tenint en compte el teu fototip de pell.
 • Presta una atenció especial a zones sensibles com el nas, les orelles, les espatlles, el clatell i les empenyes.
 • Limita el temps d'exposició al sol i evita la franja de 12 a 16 hores. L'exposició excessiva al sol és un perill important per a la salut, ja que el protector solar no protegeix al 100 % del sol.
 • Protegeix-te també amb roba i complements adequats: barret, pareo, samarreta, ulleres de sol…
 • Mantingues els nadons i les criatures fora de la llum solar directa.

Quines cremes i protectors solars puc trobar a Mercadona?

Aquests són els productes que et protegeixen la pell de la radiació solar i, a més, prevenen l'envelliment. Ofereixen protecció UVA/UVB. Evita les cremades del sol amb:

Protecció facial

Opcions variades per protegir-te la pell del rostre de l'acció del sol:crema, gel, stick, protector labial...

Protección facial Mercadona

 • Crema Solar Facial FPS50+

Fórmula amb acció antioxidant i antienvelliment. Neutralitza els radicals lliures generats pel pas del temps, la contaminació i la radiació ultraviolada. Tot això es tradueix en una reducció dels senyals de l'envelliment cutani. Factor de protecció solar molt alt (FPS50+), efectiu enfront de la radiació UVA i UVB. Resistent a l'aigua i dermatològicament testat.

Instruccions d'ús: agita el producte abans de fer-lo servir. Sobre la pell eixuta, aplica’n la quantitat suficient per cobrir totalment el rostre abans de l'exposició solar. Aplica’l uniformement. Torna’l a aplicar per mantenir la protecció, especialment després de transpirar, banyar-te o eixugar-te.

 • Crema Solar Facial FPS50 color

Crema multifuncional d'ús diari, amb color i protecció solar, que prevé l'envelliment de la pell provocat per la radiació ultraviolada. Fórmula amb acció antioxidant i hidratant. Unifica el to de la pell i dissimula les imperfeccions. Factor de protecció solar alt (FPS50), molt útil contra la radiació UVA i UVB, resistent a l'aigua i dermatològicament testat.

Instruccions d'ús: abans d'exposar-te al sol, amb la pell eixuta, aplica’n una quantitat que cobreixi tot el rostre de manera uniforme. Torna-la a aplicar sovint per mantenir la protecció, sobretot després de transpirar, banyar-te i eixugar-te.

 • Gel facial protector solar invisible Deliplus FPS 50:

Protegeix-te la pell del sol amb factor de protecció solar FPS50. Molt pràctic, el pots portar a la bossa o la motxilla, i aplicar-lo fàcilment en qualsevol moment i lloc. Com que és transparent, no deixa rastre blanc a la pell.

Instruccions d'ús: aplica’l generosament sobre el rostre o les zones sensibles que vulguis protegir abans de l'exposició al sol. Molt fàcil d'aplicar.

 • Stick facial FPS50 (juny 2004)

Alta protecció solar (FPS50) per al rostre i les zones sensibles. Una fórmula hidratant resistent a l'aigua que es presenta en un format pràctic de viatge. Ideal per a un dia de platja i també per a esports d'hivern. Conté vitamina E, cera protectora de gira-sol i olis vegetals. Apte per a tot tipus de pells. Molt fàcil d'aplicar.

Instruccions d'ús: aplica’l generosament sobre el rostre o les zones sensibles que vulguis protegir abans de l'exposició al sol. Molt fàcil d'aplicar.

 • Protector labial FPS15

Protector labial sense color que hidrata, nodreix i protegeix del sol i el fred. Conté mantega de karité, vitamina E, oli d'alvocat i filtres solars. La seva combinació de filtres solars protegeix de manera eficaç. Proporciona als llavis una acció emol·lient de manera natural, i hi aporta hidratació i nutrició. Protecció solar mitjana (FPS15).

Instruccions d'ús: ús diari. Aplica’l als llavis sempre que calgui.

Solars corporals en esprai i crema

Si t'agrada la comoditat dels protectors solars corporals en esprai, pots triar entre diverses alternatives. Són refrescants i amb textures més lleugeres, però igualment eficaços. A més, la seva fórmula és respectuosa amb els oceans.

Solares corporales en spray Mercadona

 • Esprai solar FPS50+ i FPS30

Protecció solar molt alta (FPS50+) i alta (FPS30), ofereix protecció UVA/UVB, la seva fórmula destaca per ser respectuosa amb els oceans. Resistent a l'aigua.

Instruccions d'ús dels esprais solars: aplica el producte generosament abans de l'exposició al sol. Agita'l bé abans de fer-lo servir. Deixa que s'absorbeixi del tot i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per prevenir taques. Torna’l a aplicar sovint per mantenir la protecció, especialment després de nedar, eixugar-te i suar.

Solares corporales en crema Mercadona

 • Crema solar FPS50+ de 200 ml o de 100 ml

Protecció molt alta (FPS 50+), resistent a l'aigua i màxima protecció UVA/UVB que protegeix del dany causat per la radiació solar i prevé l'envelliment. Sense perfum. Disponible en dos formats (200 ml i 100 ml).

 • Crema solar FPS30+

Protecció solar alta (FPS30). Resistent a l'aigua. Crema solar de protecció UVA/UVB alta, que protegeix del dany causat per la radiació solar i prevé l'envelliment. Sense perfum.

Instruccions d'ús: agita bé el producte abans de fer-lo servir. Deixa que s'absorbeixi del tot i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per prevenir taques. Aplica’l generosament 20-30 minuts abans de l'exposició al sol. Torna’l a aplicar sovint per mantenir la protecció, especialment després de nedar, eixugar-te i suar.

Gelatina solar FPS15 200 ml

Protecció solar mitjana (FPS15). Gel sense color que accelera el bronzejat natural de la pell. Conté filtres solars enfront dels raigs UVA/UVB. Enriquida amb pantenol i agents hidratants.

Característiques:

1. No conté colorants en la composició.
2. Conté pantenol, que té moltes propietats beneficioses en l’àmbit dèrmic. Aquest derivat de la vitamina B5 millora l'aparença de la pell gràcies a les seves propietats humectants i ajuda a calmar l'estrès oxidatiu i els seus símptomes, com l'enrogiment cutani.

Instruccions d'ús: cosmètic per a ús corporal. Aplica’l uniformement per tot el cos, fins que s’absorbeixi del tot. Espera uns minuts abans de vestir-te. No es recomana per a embarassades ni infants.

Protectors solars infantils

Protectores solares infantiles Mercadona

Disposem de productes específics per protegir les criatures del sol, que ofereixen opcions diferenciades. Totes elles són resistents a l'aigua, amb protecció UVA/UVB que protegeix de la radiació solar i prevé l'envelliment.

 • Llet infantil FPS 50+ Pells sensibles i atòpiques disponible en 200 ml i 100 ml

Crema infantil per a pells sensibles i atòpiques, amb protecció molt alta (FPS 50+). Fórmula respectuosa amb els oceans

 • Esprai solar infants FPS50+

Protecció solar molt alta (FPS50+). Fórmula respectuosa amb els oceans.

Instruccions d'ús: aplica el producte generosament abans de l'exposició al sol. Agita’l bé abans de fer-lo servir. Deixa que s'absorbeixi del tot i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per prevenir taques. Torna’l a aplicar sovint per mantenir la protecció, especialment després de nedar, eixugar-se i suar.

Altres recomanacions

Si no vols prendre el sol o no pots prendre’l, però t'agrada molt lluir un bronzejat natural i durador, prova els nostres autobronzejadors.

Fes servir la línia Plex Repair per cuidar-te els cabells.

Consulta els nostres suggeriments per nodrir i protegir la pell de les mans.