Descobreix els nostres productes de protecció solar i segueix els nostres consells per cuidar-te la pell aquest estiu.

Cremes i protectors solars per cuidar-te la pell

15 de maig de 2023

Coneixes les nostres cremes i protectors solars? Aquest estiu, alia’t amb el sol i gaudeix sense problemes de la temporada estival. Els rajos solars són beneficiosos i prendre el sol és un plaer, és clar que sí! Tanmateix, cal seguir unes pautes clares i aplicar el producte adequat per protegir-te la pell.

Preparar, protegir i reparar són les tres regles bàsiques per lluir un bronzejat bonic, saludable i durador. Ets a la platja, a la piscina, a la muntanya, en una terrassa o passeges per la ciutat? Tant és, has de cuidar-te i hidratar-te la pell cada dia.

Descobreix com fer-ho amb els nostres consells per prendre el sol i la nostra gamma de cremes i protectors solars. Tria la protecció que s'ajusti millor a la teva pell!

Saps com protegir-te la pell del sol?

 • Sigues constant i fes-ho cada dia, els 365 dies de l'any, fins i tot a l’hivern amb els seus dies núvols. El protector solar és el teu millor aliat per tenir cura de la pell i evitar-ne l'envelliment prematur.
 • Aplica el protector generosament 30 minuts abans de l'exposició solar.
 • Reaplica’l cada 2 hores per mantenir la protecció, especialment després de banyar-te, suar o eixugar-te amb la tovallola.
 • Protegeix-te quan surtis a prendre alguna cosa i abans de fer esport a l'aire lliure.
 • Tria el factor de protecció solar (FPS) adequat tenint en compte el teu tipus de pell.
 • Presta una atenció especial a zones sensibles com el nas, les orelles, les espatlles, el clatell i les empenyes.
 • Limita el temps d'exposició al sol i evita la franja de 12 a 16 hores. L'exposició excessiva al sol és un perill important per a la salut, ja que el protector solar no protegeix al 100 % del sol.
 • Protegeix-te també amb roba i complements adequats: barret, pareo, samarreta, ulleres de sol…
 • Mantingues els nadons i les criatures fora de la llum solar directa.

Quines cremes i protectors solars puc trobar a Mercadona?

Aquests són els productes que et protegeixen la pell de la radiació solar i, a més, prevenen l'envelliment. Ofereixen protecció UVA/UVB. Evita les cremades del sol amb:

Factors per a protecció facial

¿Qué cremas y protectores solares puedo encontrar en Mercadona?

Opcions variades per protegir-te la pell del rostre de l'acció del sol amb nivells de protecció i característiques diferents: crema solar, gel, stick, protector labial...

 • Stick facial FPS50
  Protecció solar alta (FPS50) per al rostre i zones sensibles. Una fórmula hidratant resistent a l'aigua que es presenta en un format pràctic de viatge. Ideal per a un dia de platja i també per a esports d'hivern. Conté vitamina E, cera protectora de gira-sol i olis vegetals. Apte per a tot tipus de pells. Molt fàcil d'aplicar.
  Instruccions d'ús: aplica’l generosament sobre el rostre i o zones sensibles que vulguis protegir abans de l'exposició al sol. Molt fàcil d'aplicar.
 • Protector labial FPS15
  Protector labial sense color que hidrata, nodreix i protegeix del sol i el fred. Conté mantega de karité, vitamina E, oli d'alvocat i filtres solars. La seva combinació de filtres solars permet una protecció eficaç. Proporciona als llavis una acció emol·lient de manera natural, i els aporta hidratació i nutrició. Protecció solar mitjana (FPS15).
  Instruccions d'ús: ús diari. Aplica’l als llavis sempre que calgui.
 • Crema solar antiedat facial color
  Apta per a ús diari, prevé l'aparició de taques produïdes pel sol. Amb àcid hialurònic, col·lagen i actius ultrahidratants. Resistent a l'aigua. Factor de protecció solar molt alta (FPS50+).
  Instruccions d'ús: aplica-la sobre la pell eixuta de manera uniforme fins a cobrir el rostre totalment, abans de l'exposició al sol. Per mantenir la protecció, repeteix sovint l'aplicació del producte, especialment després de transpirar, banyar-te o eixugar-te. Aplicar menys quantitat suposa una reducció significativa de la protecció.

Solars en oli

¿Qué cremas y protectores solares puedo encontrar en Mercadona?

Si prefereixes els protectors solars en oli per al cos o són més adequats per al teu tipus de pell o la cura del teu bronzejat, aquí tens aquestes opcions excel·lents. Ofereixen protecció UVA/UVB i també contra els efectes dels infrarojos:

 • Oli bifàsic FPS50+ (NOVETAT):
  Protecció solar molt alta (FPS50+). Resistent a l'aigua. Textura aquosa i d’absorció fàcil. És lleuger i refrescant, deixa la pell suau, fresca i sedosa, la referma i la repara.
 • Oli solar FPS30
  Oli solar de textura seca i absorció ràpida. Té un actiu accelerador del bronzejat (Isochrysis galbana extract) que proporciona un bronzejat més natural i ajuda a minimitzar els riscos relacionats amb l'exposició al sol a llarg termini. Resistent a l'aigua. Protecció solar alta (FPS30).
 • Oli solar FPS15 Monoï
  Oli solar de textura seca i absorció ràpida. Resistent a l'aigua, té actius acceleradors que ajuden a bronzejar la pell de manera natural. Protecció solar mitjana (FPS15).
 • Oli FPS06 (NOVETAT):
  Oli de toc sec i d’absorció ràpida, resistent a l'aigua. Amb actiu accelerador del bronzejat que proporciona un bronzejat més natural i oli de pastanaga que hidrata la pell i accelera el bronzejat. Protecció baixa (FPS06).
  Instruccions d'ús dels olis solars: agita bé el producte abans d'usar-lo. Deixa que s'absorbeixi del tot i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per prevenir taques. No l’apliquis directament als ulls ni en zones de la pell amb ferides. Torna’l a aplicar amb regularitat, especialment després de nedar, eixugar-te i suar.

Solars corporals en esprai i crema

¿Qué cremas y protectores solares puedo encontrar en Mercadona?

Si t'agrada la comoditat dels protectors solars corporals en esprai, pots triar entre diverses alternatives. Refrescants i amb textures més lleugeres, però eficaços igualment.

 • Esprai solar FPS50+ i FPS30
  Protecció solar molt alta (FPS50+) i alta (FPS30), ofereix protecció UVA/UVB i també contra els efectes dels infrarojos. Sense octocrilè ni microplàstics, la seva fórmula destaca per ser respectuosa amb els oceans. Resistent a l'aigua.

Instruccions d'ús dels esprais solars: aplica el producte generosament abans de l'exposició al sol. Agita’l bé abans de fer-lo servir. Deixa que s'absorbeixi del tot i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per prevenir taques. Torna’l a aplicar sovint per mantenir la protecció, especialment després de nedar, eixugar-te i suar.

 • Crema solar SPF50+ de 200 ml o de 100 ml: protecció molt alta (FPS 50+), resistent a l'aigua i màxima protecció UVA/UVB que protegeix del dany causat per la radiació solar i prevé l'envelliment. Sense perfum. Disponible en 2 formats (200 ml i 100 ml).
 • Crema solar SPF30+: protecció contra els efectes dels infrarojos. Protecció solar alta (FPS30). Resistent a l'aigua. Crema solar de protecció UVA/UVB alta, que protegeix del dany causat per la radiació solar i prevé l'envelliment. Sense perfum.

INSTRUCCIONS D'ÚS: agita bé el producte abans de fer-lo servir. Deixa que s'absorbeixi del tot i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per prevenir taques. Aplica el producte generosament 20-30 minuts abans de l'exposició al sol. Torna’l a aplicar sovint per mantenir la protecció, especialment després de nedar, eixugar-te i suar.

Gelatina bronzejadora: Properament

¿Qué cremas y protectores solares puedo encontrar en Mercadona?

 • Protecció solar mitjana (FPS15). Un gel de color vermell amarronat intens que accelera el bronzejat natural de la pell. Conté filtres solars contra UVA/UVB. Enriquit amb pantenol i agents hidratants que prevenen la deshidratació de la pell.
  Instruccions d'ús: cosmètic per a ús corporal. Aplica’l uniformement per tot el cos, fins que s’absorbeixi del tot. Espera uns minuts abans de vestir-te. No es recomana per a embarassades ni infants.

Protectors solars infantils

¿Qué cremas y protectores solares puedo encontrar en Mercadona?

Disposem de productes específics per protegir les criatures del sol, que ofereixen opcions diferenciades. Totes elles són resistents a l'aigua, amb protecció UVA/UVB que protegeix de la radiació social i prevé l'envelliment.

 • Llet infantil FPS 50+ Pells sensibles i atòpiques disponible en 200 ml i 75 ml
  Crema infantil per a pells sensibles i atòpiques, amb protecció molt alta (FPS 50+).
 • Esprai solar infants FPS50+
  Protecció solar molt alta (FPS50+). Fórmula respectuosa amb els oceans. Sense octocrilè ni microplàstics.
  Instruccions d'ús: aplica el producte generosament abans de l'exposició al sol. Agita bé el producte abans de fer-lo servir. Deixa que s'absorbeixi del tot i evita el contacte amb teixits i superfícies dures per prevenir taques. Torna’l a aplicar sovint per mantenir la protecció, especialment després de nedar, eixugar-te i suar.

Altres recomanacions

Gaudeix del sol amb aquests productes útils per mantenir-te la pell sana, fresca i lluminosa.

La línia Plex Repair és una solució excel·lent per hidratar-te els cabells i aportar-los els millors nutrients.

Si t'agrada cuidar-te, et suggerim tretze receptes ideals per als teus sopars més equilibrats.