Cuida les teves mans a cada moment del dia amb les Cremes de Mans Deliplus. Hi ha quatre per triar: anti-edat anti-taques, nutritiva regeneradora, hidratant àloe vera i ultra hidratant.

Cremes de Mans Deliplus

28 de febrer de 2018

Les Cremes de Mans Deliplus ofereixen una cura extra a la teva pell i fins i tot a les teves ungles. Tria entre quatre tipus: anti-edat anti-taques, nutritiva regeneradora, ultra hidratant i hidratant àloe vera.

Cremes de Mans per acaronar-te

Les Cremes de Mans Deliplus han estat elaborades acuradament per oferir una cura extra a les teves mans.

Totes elles són de fàcil absorció i solament hauràs de posar-te una petita quantitat en el palmell de la mà i aplicar mitjançant un massatge suau. Són unisex i es poden usar durant tot el dia: les vegades que consideris necessàries.

Crema de Mans anti-edat anti-taques

La Crema de Mans anti-edat anti-taques és apta per a tot tipus de pells i ideal per prevenir l'envelliment de la teva pell més exposada. Amb ella aconseguiràs un tacte suau i vellutat, així com unificar el to de la teva pell i atenuar les possibles taques que hi hagi en ella. A més, previndràs l'envelliment i l'aparició de taques futures gràcies al seu factor de protecció solar FPS20.

Crema de Mans nutritiva regeneradora

Amb la Crema de Mans nutritiva regeneradora aconseguiràs no solament reparar la teva pell, sinó també les teves ungles, ja que està dissenyada especialment per a mans seques i ungles. La seva fórmula enriquida amb oli de jojoba, llard de karité i vitamina E és la millor aliada per a les teves mans. Amb ella guanyaràs en suavitat i en confort.

Crema de Mans ultra hidratant

La Crema de Mans ultra hidratant està pensada especialment per a aquelles pells molt seques i castigades. La seva nova fórmula amb actius hidratants, pantenol, vitamina E i karité manté la hidratació per més temps i proporciona un alleujament immediat quan les mans més ho necessiten.

Crema de Mans hidratant àloe vera

La Crema de Mans hidratant àloe vera Deliplus aconsegueix hidratar i calmar la pell de les teves mans. És adequada per a tot tipus de pells, per cuidar la teva pell d'una forma regular i per usar-la durant tot el dia. La seva combinació d'actius hidratants, reparadors i calmants aporten suavitat i elasticitat. Retornaràs la hidratació natural a la teva pell.

Altres recomanacions

Si desitges tenir una pell sedosa i cuidada utilitza l’Exfoliant i la Mantega corporal amb minerals del mar Mort i aconsegueix una pell perfecta en tan sol dos passos. També et recomanem conèixer la nostra publicació sobre la qualitat de les cremes de Mercadona.