Línia Kids Deliplus

Línia Kids Deliplus

13 de setembre de 2017

Dóna la benvinguda a la tornada a l'escola amb els productes de la Línia Kids Deliplus!

Amb la Línia Capil·lar Kids Deliplus tens tot el necessari per cuidar la higiene del delicat cabell dels nens i donar-li un aspecte ple d'energia.

A més, en la Línia Kids Deliplus també tens un Sabó de Mans amb una original olor a piruleta, que els encanta, i les Tovalloletes Cara i Mans, amb un divertit perfum a gerd.

Línia Capil·lar Kids Deliplus, ideal per al cabell dels petits

Amb la Línia Capil·lar Kids Deliplus tens tot el que necessites per tenir cura del cabell dels més petits de la casa.

Aquests són tots els productes que formen part de la Línia Capil·lar Kids Deliplus:

  • Xampú + Condicionador (2 en 1): El teu millor aliat per rentar i desembolicar el cabell dels nens cada dia. Deixa el cabell net, perfumat i és fàcil d'aclarir.
  • Xampú Extra Suau: Aquest producte de la Línia Capil·lar Kids és ideal per rentar amb delicadesa el cabell dels petits. La seva cuidada fórmula respecta l'equilibri natural del cabell i del cuir cabellut.
  • Condicionador Extra Suau: Perfecte per desembolicar el cabell i pentinar als nens sense molestes estirades.
  • Spray Desembolicant Extra Suau: Amb aquest spray aconseguiràs desembolicar i al mateix temps donar suavitat al seu cabell. Perfecte per eliminar els nusos i embolics més fàcilment.
  • Gomina Extra Suau Kids: Ideal per domar els remolins i fixar el seu pentinat amb l'estil que vols. Fórmula amb Provitamina B5 i glicerina que dóna lluentor i vitalitat al cabell sense deixar residus.

Sabó de Mans i Tovalloletes Cara i Mans Kids Deliplus

En la Línia Kids Deliplus també tens productes per a la higiene dels nens.

  • Sabó de Mans Kids: Neteja i cuida les manetes dels nens amb aquest irresistible sabó, que els encantarà per la seva olor a piruleta. Els deixa la pell de les mans suau, perfumada i molt neta.
  • Tovalloletes Infantils Cara i Mans Kids: Aquestes tovalloletes tenen un divertit perfum a gerd i un pH neutre adaptat a la delicada pell dels petits.

Per què escollir la Línia Kids Deliplus?

Els productes de la Línia Kids Deliplus estan creats pensant en el millor per a la pell i el cabell dels més petits.

Els Xampús, el Condicionador, el Spray Desembolicant, la Gomina Extra Suau i el Sabó de Mans estan fabricats per Laboratorios Maverick a Ulldecona (Tarragona) i les Tovalloletes Infantils les fabrica Ubesol en les seves instal·lacions d'Atzeneta d'Albaida (València). Una nova mostra de l'aposta de Mercadona per les empreses espanyoles.

A més, la Línia Capil·lar Kids Deliplus utilitza fórmules extra suaus que renten i condicionen el seu cabell, sense danyar-lo gens ni mica i està testat sota control dermatològic, pediàtric i oftalmològic.

Aprofita tots els dies la Línia Kids Deliplus, amb la qual aconseguiràs la millor neteja per al cabell i la pell dels més petits de la casa.

Altres recomanacions

Tant per als nadons com per als nens, l'Aigua Perfumada Hippos és una excel·lent opció per acompanyar als petits de la casa amb una aroma de notes florals.

I per als adults, el Gel de Bany Dermo Aroma Menta Deliplus combina un perfum intens amb una frescor duradora, ideal per a la higiene diària.