Agua perfumada Hippos para niños y bebés

Aigua perfumada Hippos per als més petits de la casa

14 de juny de 2017

L'Aigua Perfumada Hippos és ideal per perfumar tant als nadons com als nens.

En els primers compassos de la seva vida és fonamental tenir cura de tots els aspectes que envolten el seu món sensorial. En concret, l'olor i el sentit de l'olfacte tenen una especial importància.

Des de nounats els nadons comencen a desenvolupar la seva memòria olfactòria, imprescindible per crear un vincle agradable amb el seu entorn.

Aigua Perfumada Hippos, delicada aroma amb notes florals per al teu nadó

La delicada aroma amb notes florals de l'aigua perfumada Hippos és perfecta perquè el nadó estableixi aquests reconfortants llaços olfactoris i sensorials amb l'ambient que li envolta.

La seva fórmula d'ús diari està testada sota control dermatològic i pediàtric. És adequada per a nadons i per a nens fins als 12 anys d'edat.

Es presenta en un envàs transparent de 100 ml. i té una vida útil de 36 mesos (12 mesos un cop obert). Ha de conservar-se en un lloc fresc i sec.

Manera d'ús de l'Aigua Perfumada Hippos

N'hi ha prou amb vaporitzar una mica d'Aigua Perfumada Hippos sobre la roba del teu nadó o nen abans de sortir de passeig.

Advertiment: No és recomanable utilitzar sobre una pell irritada pel seu contingut en alcohol. S'aconsella la seva aplicació sobre la robeta del nadó. Evitar el contacte amb els ulls.

Amb aquest article Mercadona reforça el seu compromís amb els productes d'origen espanyol, ja que l'Aigua Perfumada Hippos està fabricada per l'empresa alacantina Hippos Baby Care, S.L. dins de la seva línia cosmètica-pediàtrica.

Amb l'Aigua Perfumada Hippos el teu nadó tindrà sempre una completa sensació de frescor i benestar. La seva aroma amb notes florals us transportarà a un món sensorial màgic!

Altres recomanacions

A Mercadona ja pots trobar un nou snack per a tota la família. Cereals, mel, iogurt pasteuritzat després de la fermentació i llest per prendre! Així és l'original fórmula del nou Go-Lácteo de Cereals i Mel Hacendado.