Amb la màscara ColorCor Reviva recuperaràs el color i la brillantor dels teus cabells.

Il·lumina i revitalitza els teus cabells amb la màscara ColorCor Reviva

27 de juliol de 2022

Has provat la màscara ColorCor Reviva? L'estiu és l'època en què els cabells pateixen més. Els efectes del sol, l'aigua del mar i la piscina, la contaminació i, fins i tot, l'estrès poden fer que els cabells estiguin més apagats.

Vols avivar els cabells a l'instant? Aconseguiràs un color més intens i brillant en tan sols tres minuts amb aquesta màscara.

Mascarilla ColorCor Reviva de Mercadona

Característiques de la màscara ColorCor Reviva

  • Màscara de color exprés que il·lumina i revitalitza el color dels teus cabells.
  • Especialment indicada per a aquelles persones que vulguin avivar el color dels seus cabells i aportar-li suavitat, nutrició i brillantor.
  • Retorna la lluminositat als cabells gràcies a la seva fórmula enriquida amb oli de xia.
  • La seva finalitat no és canviar el color dels cabells ni cobrir els blancs, sinó avivar la tonalitat i recuperar la brillantor dels cabells.
  • A l'hora de triar la màscara més adequada per als teus cabells, és important optar per la que s'apropi més al teu to, sigui natural o tenyit.
  • Troba el teu to ideal: ros mel, negre, coure, xocolata, vermell o violí.
  • La seva composició és apta per a vegans i, a més, no conté amoníac, de manera que disminueix les possibilitats d'irritació de la fibra capil·lar.

Aplicació en quatre passos

Modo de aplicación Máscara Colorcor reviva de Mercadona

1. Renta’t el cap i escorre't els cabells amb una tovallola abans d'usar la màscara ColorCor Reviva. Pentina’t els cabells.

2. Reparteix el producte uniformement, de l'arrel a les puntes, fins que els cabells en quedin ben impregnats. Evita el cuir cabellut.

3. Deixa actuar la màscara de 3 a 5 minuts, en funció de la intensitat que vulguis.

4. Esbandeix amb aigua abundant. Eixuga’t els cabells i llueix color!

Recorda que el color desapareix gradualment amb les rentades. Pot durar més o menys temps depenent de la porositat dels cabells.

Pot tacar peces i superfícies. Es recomana fer servir una tovallola sobre les espatlles, i guants. (conté un parell a l'interior del fullet).

Altres recomanacions

Coneixes les nostres cremes i protectors solars per cuidar-te la pell?

Digues adeu al pèl amb la nostra línia de productes de depilació.