Descobreix My Soul, la nova col·lecció de perfumeria elegant i sofisticada, per a ell i per a ella.

Fragàncies My Soul, el perfum de la sofisticació – Edició limitada

25 de novembre de 2019

My Soul és l'elegància feta perfum. Una col·lecció exclusiva inspirada en tu, de les que amaguen el secret de la nostra perfumeria per a aquest Nadal i que t'estem desvelant aquests dies.

És una fragància que destaca per la seva sofisticació, refinada i elegant. Perfums florals, intensos i duradors, ambientats en la nit, l'alta costura i l'estil.

My Soul disposa de dues fragàncies, una per a dona i una altra per a home:

  • My Soul for Her
  • My Soul for Him

El concepte de My Soul

My Soul es presenta amb un color verd maragda característic, que reflecteix la sofisticació, l'estil i l'elegància presents en aquesta fragància.

Té un segell inspirat en l'estètica rococó, que ens trasllada a un món de refinament i luxe.

La combinació dels acabats en or i verd intens fa d'aquesta creació una autèntica joia, des de la capsa fins al flascó que conté la fragància.

Una col·lecció de perfumeria que té cura de tots els detalls, com l'interior del packaging fabricat amb vellut verd, que recull el concepte selecte i exclusiu d'aquest perfum.

My Soul for Her, intensitat elegant

El perfum My Soul per a dona conté el següent:

  • Un envàs de perfum de 100 ml.
  • Nota olfactiva: Floriental Empolvorada Musky.

Philippe Paparella-Paris, creador de la fragància My Soul for her:

"Per a My Soul vaig centrar tota la meva atenció en l'elecció de les matèries primeres. Vaig elaborar un acord de flor blanca sobre gessamí sambac d’una qualitat excepcional, i també hi vaig afegir neroli. Vaig donar forma al buquet floral amb notes com el rosafen i el magnolan, que aporten una nota afruitada, molt més acolorida, més alegre. Hi vam afegir també una nota més addictiva amb un toc de canyella, procedent del nostre programa de matèries primeres renovables de Madagascar, i finalment, per ajustar-nos al brief, vam sofisticar la nota amb un afegit de notes de fusta pàtxuli que provenen de Sulawesi (Indonèsia)".

Aquesta fragància floriental té tocs empolvorats i notes de flor de taronger. És el complement perfecte per a les dones que viuen la vida amb intensitat.

Una proposta envoltant, que atorga elegància amb molta sofisticació.

My Soul for Him, caràcter i personalitat

El perfum My Soul per a home conté el següent:

  • Un envàs de perfum de 100 ml.
  • Nota olfactiva: Fougère Especiada Afustada.

Ilias Ermenidis, creador de la fragància My Soul for him:

"Per a la nota de sortida vaig decidir treballar amb matèries molt vibrants. La bergamota de Calàbria, la millor, la del sud d'Itàlia, combinada amb un pebre rosa i amb un toc de lavanda de Saillans, pel toc una miqueta francès, aromàtic al principi. La nota de cor és una combinació més narcòtica d'una fracció de pàtxuli, pàtxuli prisma, un dels nostres millors ingredients naturals, i de la nota de fons, molt addictiva, que l'he volguda més addictiva amb el cedre ambre, el sàndal d'Austràlia i el vetiver d'Haití, sempre matèries primeres bellíssimes, sempre una elecció de qualitat, de molècules i de naturalesa excepcional per a My Soul for him".

La fragància My Soul per a home manté un equilibri perfecte entre les notes fresques i lluminoses de pinya o bergamota i la base de sàndal, vetiver i fustes de teca.

És una fragància que s'adapta a totes les ocasions, sense deixar de mostrar el seu caràcter i personalitat.

Edició limitada

Podràs trobar aquesta nova col·lecció a les botigues només fins que s’acabin les existències.

Altres recomanacions

Descobreix el Secret de la Perfumeria per a aquest Nadal.

Ja coneixes la Col·lecció Extra Time?