Revelem el Secret de la nostra Perfumeria per a aquest Nadal: Col·leccions exclusives inspirades en tu.

Descobreix el Secret de La Perfumeria

14 de novembre de 2019

Per fi et revelem el Secret de la Perfumeria per a aquest Nadal. Tingues per cert que ha valgut la pena esperar.

El nostre secret amagava diferents Col·leccions exclusives inspirades en tu.

Com sempre, hem posat tot el nostre esforç perquè per Nadal trobis la millor selecció i els regals més especials en cosmètica, bellesa i fragàncies. Per a això, vam començar escoltant-vos i, partint de les vostres idees, hem viatjat pel món per inspirar-nos i treballar amb els proveïdors adequats.

La selecció de matèries primeres excel·lents, de grans perfumistes i de dissenyadors ens ha guiat per aconseguir la màxima qualitat en totes i cadascuna de les nostres noves col·leccions.

Com hem elaborat aquestes col·leccions exclusives inspirades en tu

1. Us hem escoltat

El primer pas va ser estar atents a les vostres necessitats abans de donar forma a les col·leccions. Al Centre de Coinnovació de Perfumeria ens vam reunir amb alguns de vosaltres per demanar-vos què us agradaria trobar a les nostres botigues aquest Nadal.

imagen el secreto 1

imagen el secreto 2

Proves cegues amb els nostres especialistes de producte al Centre de Coinnovació.

2. Hem viatjat a la recerca de l’excel·lència

Després, vam buscar arreu del món els creadors i els perfumistes més prestigiosos, que van triar les matèries primeres per a aconseguir la màxima qualitat.

imagen el secreto 3

Ilias Ermenidis, perfumista de Firmenich, creador de la fragància My Soul for him

Ilias Ermenidis: “S’han fet moltes modificacions, moltes reunions. Tanmateix, el resultat final ha agradat tant als nostres equips creatius com als de Mercadona. Ha estat un procés molt harmoniós; elaborem sempre creacions realment bones en col·laboració amb el client.”

imagen el secreto 4

Philippe Paparella-Paris, perfumista de Symrise, creador de la fragància My Soul for her

Philippe Paparella-Paris: “Per a My Soul hem elaborat un buquet de flor blanca a partir d'una idea que vaig tenir tornant d'un viatge a l'Índia, on em va sorprendre la intensitat de les flors, que són realment molt aromàtiques, molt opulentes; ho vam voler recrear com a element central del buquet floral."

3. Hem treballat amb matèries primeres nobles seleccionades en origen

El desenvolupament d’un perfum comporta la coordinació d’un grup de treball ampli, format per químics, avaluadors i perfumistes. La figura de l’avaluador és fonamental en el procés, ja que acompanya el perfumista durant el temps de creació i fa de nexe d’unió entre la seva creativitat i el gust del consumidor final.

imagen el secreto 5

Ilias Ermenidis, juntament amb l’avaluadora Ina Mexía, a les oficines de Firmenich Paris, testant els matisos de la fragància My Soul for him.

imagen el secreto 6

La bergamota de Calàbria, combinada amb el pebre rosa i un toc de lavanda, proporciona les notes vibrants per al cor de My Soul for him. El fons d’aquest perfum es compon de pàtxuli, vetiver d’Haití, sàndal i cedre ambre.

imagen el secreto 7

Philippe Paparella i l’avaluadora Ilana Kahn en el procés de creació de la fragància My Soul for her.

imagen el secreto 8

“Vaig elaborar un acord de flor blanca sobre gessamí sambac. També hi vaig afegir neroli, una especialitat amb un matís de flor de taronger molt intens i persistent.”

4. Hem dissenyat col·leccions que perduren en el temps

Ens vàreu inspirar amb els colors: el verd, que ret homenatge al vesc i a l’arbre de Nadal, i el daurat, que embolcalla de màgia i espurnes aquestes festes tan especials. Amb aquests tons hem creat un envàs sofisticat, que amaga l’aroma de Nadal.

imagen el secreto 9

Esbossos i gammes de color per al disseny dels envasos

imagen el secreto 10

Per guardar aquest secret, vam fer diferents esbossos per dissenyar envasos únics per a les nostres creacions.

imagen el secreto 11

imagen el secreto 12

L’especialista en cosmètica esbossant el disseny de la Paleta d’ombres My Soul

5. Hem compartit amb vosaltres el resultat final

Un cop creades les col·leccions, la nostra satisfacció més gran és compartir-les, conèixer les vostres opinions i comprovar que, en efecte, compleixen les expectatives.

Tots els productes els testen un perfil ampli de persones, perquè sabem que l’experiència dels nostres clients representa la nostra saviesa i perquè el que ens fa realment feliços és satisfer-ne els desitjos.

imagen el secreto 13

imagen el secreto 14

imagen el secreto 15

imagen el secreto 16

imagen el secreto 17

imagen el secreto 18