Les nostres paletes d’ombres d’ulls t'ofereixen moltes possibilitats i són molt fàcils d’aplicar

Descobreix les possibilitats infinites de les nostres paletes d'ombres d'ulls

12 de setembre de 2023

Si vols lluir una mirada atractiva, les nostres paletes d’ombres d’ulls són les teves grans aliades. Propostes eclèctiques dissenyades per a cada estació de l'any, molt fàcils d'aplicar, sempre en plena sintonia amb les últimes tendències de moda.

La nostra àmplia gamma de colors i textures satisfan totes les teves necessitats de maquillatge, des dels tons suaus per al dia fins als més atrevits per a la nit. Realça l'encís dels ulls i dona curs a la creativitat amb una varietat de looks irresistible.

Tres paletes d’ombres d’ulls per gaudir de la tardor

Cadascuna de les paletes de tardor Deliplus Color posa a la teva disposició 20 opcions en tons naturals i metal·litzats, molt fàcils d'aplicar. T’agradaran molt!

Paleta Desert

Paleta de sombra de ojos Desert Deliplus

  • Tons sorra amb 11 ombres mats, 1 ombra perlada, 6 ombres metàl·liques i 2 ombres setinades. Tons neutres: beix, marrons, grisos, negres... Evocadors i elegants, són la tria perfecta per capturar l'essència d'aquesta temporada i expressar el teu estil. La suavitat dels mats et brinda un aspecte natural per al dia, amb combinacions excel·lents. Per la seva banda, la lluentor dels metal·litzats aporta un toc més cosmopolita per a la nit.

Paleta Atraction

Paleta de sombras de ojos Atraction Deliplus

  • Els tons més atrevits per a la tardor: des d'un granat fins a un to cirera amb 6 ombres mats, 2 ombres setinades, 7 ombres metàl·liques, 4 ombres perlades i 1 ombra duocrom. Amb la seva varietat d'acabats, aquesta paleta et convida a experimentar una tria audaç de colors intensos, que captura la riquesa d'aquesta estació. Ideal per als looks nocturns de festa, t'ofereix moltes possibilitats per crear contrastos suggeridors.

Paleta Again Nude (a partir d'octubre a les nostres botigues):

Paleta de sombras de ojos Again Nude Deliplus

  • Torna la nostra paleta Nude més versàtil amb 8 ombres mats, 4 ombres setinades, 3 ombres marbrades d'acabat metal·litzat, 1 ombra glitter i 4 ombres metàl·liques. Els acabats mats aporten subtilesa i profunditat a la mirada, mentre que amb els metàl·lics gaudiràs d'una lluentor sofisticada. Els tons marbrats afegeixen el toc necessari de lluminositat i els esclats de glitter eleven al màxim el glamur.

Instruccions d'ús

Aquesta col·lecció de paletes és molt fàcil d'aplicar.

  • Ombres metàl·liques: fes servir un pinzell o el tou dels dits.
  • Ombres glitter: es recomana aplicar-les amb el tou del dit i dipositar el glitter amb petits tocs.
  • Per desmaquillar-se: es recomana fer servir un desmaquillador bifàsic.

Altres recomanacions

Descobreix la nostra varietat de cremes per cuidar-te i hidratar-te les mans.

I si el que busques són cremes corporals, coneix les nostres diferents opcions.

El sèrum SOS per tractar les ungles i les cutícules és una solució específica contra les ungles dèbils i fràgils.