Cuida’t i hidrata’t els cabells amb la línia Plex Repair per a cabells fets malbé.

Descobreix la línia Plex Repair per a la cura dels cabells

07 de març de 2023

No busquis més! Si tens els cabells secs i fràgils, la línia Plex Repair t'ajuda a combatre aquest problema. Els cabells necessiten la hidratació adequada i els millors nutrients per evitar-ne la fragilitat i recuperar la salut capil·lar.

Quins productes fas servir, tu? Nosaltres et recomanem aquesta solució, dissenyada específicament per a cabells fets malbé i amb tendència a trencar-se, amb una fórmula exclusiva que els regenera i en realça la bellesa natural.

Característiques de la línia Plex Repair

La línia Plex Repair està especialment formulada per reparar i nodrir cabells molt fets malbé. Per això, incorpora tecnologia Plex Repair, argània, jojoba i karité, que regenera la fibra capil·lar des de l'interior i n’augmenta la resistència al trencament.

Quins productes componen la línia Plex Repair i com es fan servir?

Aquesta gamma de productes es compon de xampú, màscara i sèrum.

 • 1r pas: aplica el xampú sobre el cuir cabellut i fes un massatge fins a produir escuma. Esbandeix amb aigua abundant. Si cal, fes una segona aplicació.

Champú para el tratamiento capilar hidratante Plex Repair Deliiplus

 • 2n pas: ús de la màscara. Després del xampú, aplica el tractament nutritiu intensiu Plex Repair de la meitat de la cabellera a les puntes.
  • Fes un massatge lleuger perquè el producte penetri bé.
  • Deixa’l actuar entre 2 i 3 minuts, i esbandeix amb aigua abundant.
  • Per a una regeneració més profunda, es recomana l’ús següent: un cop a la setmana, aplica el tractament sobre els cabells eixuts i pentinats prèviament, estén la màscara de la meitat de la cabellera a les puntes i embolica’t el cap amb una tovallola. Deixa actuar el producte 30 minuts i esbandeix amb força aigua.

Mascarilla para el tratamiento capilar hidratante Plex Repair Deliiplus

 • 3r pas: dosifica una petita quantitat de sèrum sobre la mà i estén-lo sobre els cabells eixuts o humits. Ajusta’n la dosi segons la longitud dels cabells. No esbandeixis.

Sérum para el tratamiento capilar hidratante Plex Repair Deliiplus

Quins beneficis aporta el tractament Plex Repair als cabells?

 • Ajuda a reforçar els enllaços interns del cabell i a aconseguir una estructura interna perfecta. Això fa que els cabells es vegin sans i brillants.
 • Crea una pel·lícula protectora sobre la fibra capil·lar que la protegeix del dany ocasionat per qualsevol agent químic o per les màquines que tracten el cabell amb escalfor, com els assecadors, les planxes o els ferros d’arrissar.
 • Prevé el trencament dels cabells, ja que n’enforteix l’estructura interna.
 • Els cabells queden suaus, amb volum i lluminositat. En poques paraules, amb un aspecte saludable.

Altres recomanacions

Ja has provat el mètode curly per a cabells arrissats? Posa’l en pràctica amb la nostra línia de productes Curl Perfect i aconsegueix uns rissos suaus i definits.

Per avivar el color dels cabells, res millor que la màscara Reviva, que els torna el to i en recupera la brillantor.

I si el que necessites és cobrir-te les canes i respectar al màxim els teus cabells, prova la nostra línia de tints 0 % amoníac en tons cendra.