Els tints en tons cendra 0 % amoníac són una opció excel·lent per canviar d’imatge o cobrir els cabells blancs amb un acabat molt natural.

Cuida’t els cabells amb la nostra línia de tints sense amoníac en tons cendra

29 de setembre de 2022

Des d'ara ja pots trobar tints en tons cendra 0 % amoníac a Mercadona. Si busques un canvi d’imatge o et vols cobrir els cabells blancs respectant al màxim la cabellera, aquest tipus de tint és el que necessites.

A més, és molt fàcil d'aplicar. T’animes a provar-lo?

Quins productes conté la capsa de tints color cendra sense amoníac?

 • Emulsió reveladora 75 ml
 • Tub de crema coloració permanent 60 ml
 • Tractament nutritiu postcolor 60 ml
 • Sèrum 5 beneficis 1,5 ml
 • Fullet + guants

Característiques d'aquesta línia de tints

 • Els tints en tons cendra 0 % amoníac t’ofereixen una coloració permanent sense amoníac. Un acabat natural i uniforme, i la protecció que els teus cabells necessiten.
 • La unió entre els seus olis vegetals (oli d’argània, jojoba i karité), la seva fórmula colorant i la tecnologia PLEXREPAIR proporciona un resultat únic: cabells cuidats, colors duradors i plens de vida.
 • Restaura l'estructura interna dels cabells i n’augmenta la resistència al trencament.

Instruccions d'ús

Preparació

1. Cobreix-te les espatlles amb una tovallola i posa’t els guants.

2. Desenrosca el flascó aplicador que conté l'emulsió reveladora i afegeix-hi el contingut del tub de crema coloració permanent.

3. Tanca el flascó aplicador i agita’l enèrgicament fins a aconseguir una mescla homogènia.

4. Trenca la punta de l'aplicador immediatament després de la mescla per evitar que el flascó exploti i es produeixin projeccions perjudicials de producte. Aplica el producte immediatament. També es pot aplicar en bol i amb pinzell de tint.

Aplicació dels tints 0 % amoníac en tons cendra

Opció 1. Aplicació en cabells tenyits

1. Aplica la mescla sobre els cabells eixuts. Reparteix el producte sobre les arrels, separant els cabells ratlla per ratlla amb l’ajuda de la punta de l’aplicador o bé amb la punta del pinzell. Cobreix totes les arrels. Deixa’l actuar 20 minuts. En cas de tenir molts cabells blancs, 25 minuts. No et preocupis si en aquest procés la mescla s'ha enfosquit: no influeix en el rendiment del producte.

2. Aplica la resta del producte de la meitat de la cabellera a les puntes. Fes un massatge lleuger i deixa’l actuar 10 minuts.

Opció 2. Aplicació en cabells naturals, tenyits des de fa més de tres mesos o amb un color molt diferent del que es vol aplicar

1. Aplica la mescla sobre els cabells eixuts. Reparteix el producte sobre les arrels, separant els cabells ratlla per ratlla amb l’ajuda de la punta de l’aplicador o bé amb la punta del pinzell. Cobreix totes les arrels.

2. A continuació, reparteix la resta del producte de la meitat de la cabellera a les puntes. Fes un massatge lleuger i deixa’l actuar 30 minuts. En cas de tenir molts cabells blancs, 35 minuts. No et preocupis si en aquest procés la mescla s'ha enfosquit: no influeix en el rendiment del producte.

Nota important: no guardis mai les restes ja mesclades de producte.

Esbandida

 1. Després del temps d'espera, aplica una mica d'aigua als cabells i fes un massatge lleuger. Tot seguit, esbandeix acuradament amb aigua tèbia abundant, fins que l'aigua surti clara. A continuació, fes 2 rentades amb xampú fins a eliminar qualsevol resta de producte.
 2. Aplica’t el tractament nutritiu +PLEXREPAIR als cabells. Fes un massatge lleuger i deixa’l actuar de 2 a 3 minuts. Esbandeix amb aigua abundant. Conserva la resta del producte per a futures aplicacions.

Acabat

Per acabar, estén unes gotes de sèrum 5 beneficis sobre les mans i reparteix-lo uniformement de la meitat de la cabellera a les puntes. Evita les arrels. Ajusta’n la dosi segons la longitud dels cabells. El pots aplicar sobre el cabell humit o eixut.

Precaucions d’ús

Els colorants dels cabells poden causar reaccions al·lèrgiques greus. És indispensable respectar les indicacions següents:

 • Mantén fora de l’abast dels infants.
 • Aquest producte no està destinat a emprar-se en persones de menys de 16 anys.
 • Els tatuatges temporals de henna negra poden augmentar el risc d'al·lèrgia.
 • És obligatori fer una prova d'alerta d'al·lèrgia a la pell 48 hores abans de cada utilització del producte, fins i tot si ja t'has tenyit alguna vegada.
  • Com es fa la prova d’alerta d’al·lèrgia?

1. Treu-te les arracades de les orelles.

2. Neteja amb alcohol una zona petita de la pell de darrere de l'orella d’1 cm x 1 cm i aplica una petita quantitat de Crema coloració permanent (1B).

3. Repeteix aquesta aplicació 2 o 3 vegades més a la mateixa zona -deixa eixugar prèviament l'aplicació anterior- i espera 48 hores sense rentar, cobrir, ni tocar.

4. Tanca el tub amb cura i conserva’l per emprar-lo 48 hores després.

5. Si en el transcurs d'aquest període aprecies envermelliment o altres alteracions cutànies com picors, inflor, etc., esbandeix immediatament la zona i NO APLIQUIS LA COLORACIÓ.

Tingues en compte que la prova d’alerta d’al·lèrgia és una precaució important, però no és una garantia per evitar reaccions al·lèrgiques futures. Consulta un metge si tens algun dubte.

 • Fes servir guants apropiats.
 • Evita el contacte amb la pell i els ulls. Si el producte entra en contacte amb els ulls, esbandeix immediatament i abundantment amb aigua i acudeix a un metge. Si portes lents de contacte, treu-te-les abans d'esbandir.
 • No utilitzis el producte per tenyir celles, pestanyes, barba ni bigoti.
 • No ingereixis el producte.
 • Prepara i aplica la mescla preferentment en un lloc ben ventilat.
 • No exposis el producte a la calor ni a la llum.
 • Esbandeix bé els cabells després de l'aplicació.

No utilitzis el tint capil·lar:

 • Si tens alguna erupció cutània a la cara o tens el cuir cabellut sensible, irritat o danyat.
 • Si alguna vegada has experimentat qualsevol tipus de reacció després de la coloració dels cabells.
 • Si alguna vegada has experimentat una reacció als tatuatges temporals de henna negra.
 • Si t’has tenyit els cabells amb henna o amb una coloració progressiva.

Si has tingut alguna reacció anteriorment, consulta un metge abans d'aplicar la coloració.

Si durant la coloració experimentes:

 • Coïssor, cremor o erupció, esbandeix immediatament i no continuïs emprant el producte. No tornis a fer servir el producte sense abans consultar un metge.
 • Erupció de la pell que s'estén ràpidament, mareig o defalliment, dificultats per respirar o inflor als ulls, esbandeix immediatament i demana assistència mèdica.

Si els dies següents a la coloració experimentes:

 • Problemes com picor, erupcions, butllofes o sudació al cuir cabellut o la pell, inflor als ulls o la cara, consulta immediatament un metge.

Altres recomanacions

Tens els cabells arrissats? Segueix el mètode curly amb els productes de la línia Curl Perfect per tenir-los perfectes i controlar-ne l'encrespament.

I si el que vols és il·luminar i revitalitzar el color dels cabells a l'instant, prova la màscara Color Reviva.

Tenim els millors productes per a una depilació ràpida, còmoda i indolora.