La nostra Crema de mans amb oli d'oliva Deliplus cuida i protegeix aquesta zona del teu cos.

Crema de mans amb oli d'oliva, per a ús diari!

14 de juliol de 2020

Tens les mans seques? Cuida-te-les amb la Crema de mans amb oli d'oliva Deliplus. Nodreix, hidrata i repara la pell, i està recomanada per a ús diari.

La protecció de les mans és fonamental, ja que és una de les zones del cos que mostrem amb més freqüència. D'altra banda, les tasques quotidianes i l'ús de determinats productes higiènics fan que estiguin més exposades. És per això que necessiten un tractament específic.

Si vols regenerar i rejovenir la pell de les mans, fes servir la nostra Crema de mans amb oli d'oliva cada dia i en veuràs els resultats molt aviat.

Principis actius i beneficis de la Crema de mans amb oli d'oliva Deliplus

Descobreix els cinc principis actius d'aquesta crema. La seva combinació aporta a la pell de les mans hidratació, nutrició, suavitat i una sensació agradable de benestar:

  • Oli d'oliva: nodreix intensament la pell de les mans.
  • Mantega de karité: redueix la pèrdua d'hidratació.
  • Extracte d’equinàcia: calma i ajuda a regenerar.
  • Esqualà: hidrata i redueix la sequedat.
  • Vitamina E: antioxidant, amb beneficis antiedat.

Com s’utilitza

L’ús d'aquest producte és molt senzill. Només cal aplicar-ne una petita quantitat a les mans i fer un massatge suau. S'absorbeix amb molta rapidesa i no deixa sensació greixosa.

Un format molt pràctic per a aplicar-la en qualsevol moment

Gràcies al seu format pràctic, aquesta crema de mans es pot dur sempre a sobre per a fer-la servir en qualsevol moment. La cura de les mans és molt necessària, ja que sovint es veuen exposades a agents que produeixen sequedat i deshidratació, com ara els sabons i els gels hidroalcohòlics.

Altres recomanacions

Si et vols cuidar i suavitzar la pell del cos, prova el nostre Exfoliant mineral natural amb sals del mar Mort.