Prova aquest nou tractament concentrat Meso-Anticel·lulític Deliplus.

Aprèn a aplicar el nostre tractament Meso-Anticel·lulític. Edició limitada

09 de juny de 2020

El Concentrat Meso-Anticel·lulític Deliplus és un tractament corporal intensiu molt eficaç per a combatre aquest trastorn dermatològic. Es compon d’actius amb una fórmula innovadora per la seva triple acció: lipolítica, reestructurant i reductora.

Tot seguit, t’ensenyem com cal aplicar-lo. Prepara’t per a l’estiu!

Principis actius i beneficis del Concentrat Meso-Anticel·lulític

Els principis actius que caracteritzen a aquest tractament i dels quals es deriven diferents beneficis són els següents:

  • Cafeïna i carnitina: acció lipolítica i cremagreixos.
  • Extracte de fulla de carxofa: efecte drenant i tonificant.
  • Silici orgànic, oli de soja, àcid hialurònic de baix pes molecular i centella asiàtica: efecte reestructurant i remodelador.
  • Còctel de vitamines antioxidants (A, C, E, B3), extracte d'arrel de Curcuma longa i epigalocatequingalat: acció renovadora i antioxidant.
  • Quelant de ferro: actua com un imant que elimina el ferro acumulat en excés al teixit gras, responsable de la inflamació pròpia del trastorn dermatològic.
  • Ribosa: accelera el metabolisme de les cèl·lules.

Com aplicar el tractament i amb quina freqüència

El Concentrat Meso-Anticel·lulític de Deliplus es presenta en 14 vials i es pot fer servir de dues maneres, en funció del teu objectiu:

  • Per a un tractament intensiu: amb la pell neta, aplica la quantitat d'un vial sobre les zones que vols tractar, cada dia durant 14 dies. Estén el producte amb un massatge circular fins que s’absorbeixi totalment, tal com s'indica al vídeo. Fes el massatge durant 2 o 3 minuts.
  • Per a un tractament de manteniment: barrejar unes gotes d'aquest concentrat amb la teva crema corporal habitual i fes un massatge sobre la zona desitjada, una vegada al dia.

De manera ocasional, si s'aplica massa producte en una mateixa zona, es pot concentrar i adquirir un color blanquinós, que desapareix en fer el massatge.

S'ha d'evitar l’aplicació en pells reactives, sensibles o irritades.

Un tractament innovador, diferent d’altres anticel·lulítics

Aquest programa, pensat per a 14 dies, es diferencia d'altres productes similars perquè reforça l'efecte lipolític, reestructurant i reductor, amb una via d'acció completament innovadora que actua a la pell.

Edició limitada

És un producte d'edició limitada, de manera que és recomanable preguntar o demanar a la botiga.

Altres recomanacions

Et vols fer una neteja facial perfecta? Segueix els nostres consells.